Anamaria Vasile

Anamaria Prodan cheltuie 8.000 de euro anual și se înfometează ca să arate bine. “Nu mănânc sau mănânc foarte puțin”

Anamaria Prodan nu a avut niciodată probleme cu greutatea, ci doar perioade în care a mai exagerat cu mâncarea și a luat câteva kilograme în plus. Dacă în trecut reușea să le dea jos imediat, după ce a trecut de 45 de ani, organismul ei nu a mai fost la fel de receptiv, așa că s-a văzut nevoită să facă sacrificii.

Nu doar silueta este principala preocupare a impresarei, ci imaginea de ansamblu.După ce a renunțat la celebra coafură tip ”palmier”, și-a schimbat look-ul cu ajutorul unor extensii de păr, la care vrea să renunțe încet, încet, pe măsură ce părul ei se regenerează și crește. Pentru podoaba capilară scoate din buzunar 8.000 de euro anual! ”Merg din 6 în 6 luni în Turcia. N-am mai fost în ultima vreme, trebuie să mă duc din nou, dar sunt foarte ocupată. Trebuie să am grijă de mine și acolo fac un tratament pentru păr. Costă ceva, dar nu asta este important. E un tratament care îți întărește firul de păr, se fac niște injecții în scalp. Îți face părul mai des și mult mai sănătos. Mai folosesc o soluție pentru păr, pe care o cumpăr de la farmacie și care mă ajută foarte mult”, ne-a explicat soția lui Reghecampf.

O rundă de injecții costă 4.000 de euro, iar Anamaria trebuie să se țină de tratament 3 ani. Așadar, la final, nota de plată se va ridica la 24.000 de euro.

Înfometarea, secretul siluetei Pentru păstrarea siluetei, Anamaria n-are nevoie de bani, ci de voință. Voință să se țină departe de mâncare.

”Nu mănânc sau mănânc foarte puțin. De azi dimineață, de exemplu, am mâncat jumătate de felie de pâine neagră cu avocado, am făcut pastă de avocado și acum mă gândesc dacă să mănânc un sfert de conservă de ton”, ne-a spus impresara.