Anamaria Vasile

ANDREEA MANTEA A DESLUȘIT MISTERUL RUȘINOS! DE CE NU FACE PLAJĂ ÎN BIKINI

Andreea Mantea prezintă emisiunea “Puterea dragostei”, în Turcia, acolo unde sunt filmările. Vedeta îl are alături pe băiețelul ei, David, dar și așa face naveta în România. Odată cu sosirea verii, bruneta a mers la mare și s-a fotografiat în costum de baie, doar în partea de sus. Imediat fanii vedetei şi-au exprimat dorinţa de a o vedea pe aceasta integral în ţinută de plajă.

Andreea a deslușit misterul și a spus de ce nu face plajă în bikini. “Ce frumoasă eşti! Postează o poză în costum de baie, să ne încânţi vederea“, i-a scris unul dintre prietenii virtuali, la care vedeta i-a răspuns imediat: “La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea“.

SCHIMB FABULOS DE REPLICI ÎNTRE ANDREEA MANTEA ȘI CRISTI MITREA
Andreea Mantea și Cristi Mitrea oferă, de fiecare dată, replici savuroase. Ce doi sunt mai aproape ca niciodată, se pare, iar asta se întâmplă datorită fiului lor, David, care se bucură de atenția ambilor părinți.

Foarte mulți sunt de părere că Andreea Mantea și Cristi Mitrea formează din nou un cuplu, chiar dacă aceștia lasă suspansul să persiste. Totuși, este evident pentru cei care urmăresc ”evenimentele” din lumea mondenă că relația dintre ei s-a reașezat pe baze serioase. Andreea Mantea a publicat pe canalul ei de YouTube un video cu micuțul David. Copilul… este îndrăgostit de una dintre colegele de la grădiniță și, firește, nu dorește să o împartă cu nimeni.

Cristi Mitrea, tatăl lui David, a vizionat și el videoclipul respectiv. Andreea Mantea se aude sughițând, la începutul filmării, iar Cristi MItrea s-a amuzat teribil pe seama acestui fapt. „Mai sughițăm și noi pe filmare?! 🙄”, a comentat el. „Păi daca vorbesti non-stop de mine!??🤣🤣”, a răspuns Andreea Mantea.