Anamaria Vasile

Ce nota a luat la Bac fiul Ozanei Barabancea. Fiica lui Liviu Vârciu a picat la matematică

Fiul Ozanei, Andrew, a luat media 7,11 la Bacalaureat, astfel că mama lui este tare mândră.

„Am luat si Bacul! Am luat si Capacitatea! Doamne, multumesc din suflet! Felicitari tuturor copiilor! Pentru carcotasi, va amintesc ca presiunea parintilor sau a presei nu ajuta nimanui. Sunt sigura ca toti copiii au invatat, poate unii au fost mai emotivi, poate au fost mai stresati. Multumim tuturor profesorilor pregatitori! Am avut un an greu. Numai eu stiu cum a fost acest an. Va binecuvantez pe toti!”, a scris Barabancea.

 

Fiica lui Liviu Vârciu nu a reușit să ia examenul de la finalul clasei a 8-a. Carmina a fost foarte conștiincioasă  pe parcursul anilor de școală, dar pusă în fața examenului nu a dat un randament bun. Fiica lui Vârciu a picat examenul la matematică cu 4.5.

Carmina, fiica lui Liviu Varciu, a dat gres la examenul de Matematica din cadrul Evaluarii Nationale. Ea a facut doar subiectul I si primul subpunct de la subiectul II pe foaia de examen, restul fiind scris pe ciorna, astfel ca a reusit sa obtina doar 4,5 la Matematica.

„Am dat fata-n fata cu Evaluarea Nationala, pana atunci a fost lapte si miere. Am terminat clasa a VIII-a cu 9,11, dar nu a fost un avantaj atat de mare, pentru ca media anilor de gimaziu conta doar 20%, iar nota de la examen, 80%. La examen am dat-o in bara rau de tot. Lucrarea de la Romana mi-a fost anulata de cinci ori, dar am luat 8,40. La matematica…am dat-o in bara rau”, a sustinut Carmina.