Anamaria Vasile

Cum a ajuns Teo Trandafir la greutatea ideală: „Două săptămâni jumate am băut numai…”

Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România, care a reușit să rămână în atenția publicului ani de zile. În tinerețe a avut ceva probleme cu kilogramele în plus, iar dietele nu au ajutat-o să ajungă la greutatea pe care și-o dorea.

Așadar, Teo s-a hotărât să facă o schimbare în viața ei, așa că și-a făcut o operație de micșorare a stomacului, în urmă cu câțiva ani. De atunci viața ei nu a mai fost la fel. Teo Trandafir a reușit să slăbească 63 de kilograme, însă după intervenție a fost nevoită să țină un regim alimentar destul de strict.

Cum a reușit Teo Trandafir să slăbească 63 de kilograme?

La 49 de ani, Teo Trandafir se poate lăuda cu o siluetă la care multe femei doar visează. În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Avantaje, prezentatoarea a povestit în detaliu ce a mâncat în perioada imediat următoare după operație.

„Aș recomanda această operație și altor persoane care au probleme cu greutatea, dar trebuie să aveți reale probleme, pentru că nu este o operație estetică, este o intervenție medicală. Trebuie să suferi de obezitate sau de obezitate morbidă și e bine să nu mori.

Minunat este să respecți un regim hidric, timp de două săptămâni după intervenție. Adică două săptămâni jumate am băut numai apă, ceai neîndulcit, compot neîndulcit, adică numai zeamă, după care, încet încet supă cremă. Încet încet am învățat să mi le fac singură, după care am trecut pe hrană solidă. Mănânc foarte puțin și destul de des, când mi se face foame în general. Mănânc orice, numai că de exemplu dintr-o ceafă de porc, mănânci foarte puțin. Nu mai mănânci și pâine că doar nu ești nebun.

Nu pot să mănânc dimineața. Dacă nu mămânc 24 de ore, stomacul meu se face foarte mic. Trebuie să mănânci constant atent. Mănânc chestii care nu îngrașă, nu beau niciodată acid, pentru că nu pot, pentru că mă doare, mă ustură stomacul. Nu mă mănânc prăjeală pentru nu îmi place. Pot mânca dulce, că știu că asta mă întrebați. Dar fac o șmecherie. Îmi iau o prăjitură și plec din casă și în momentul în care am ieșit din casă, îl bag pe gât, am urcat în mașină și când mai vreau una, e prea târziu. Ai plecat de acasă Bobiță și la frigider nu mai poți să te întorci,’ a povestit Teo Trandafir,