Anamaria Vasile

Cum arată Mihaela Tatu și din ce își câștigă banii, după cariera în TV

”De 3 X femeie” este emisiunea care a făcut-o celebră. Însă, celebritatea nu i-a prea plăcut. De mai bine de 7 ani a renunțat la Tv. Între timp, fosta prezentatoare s-a ocupat de o grădiniță privată. Însă, nici asta nu a durat la nesfârșit, iar timp de 3 luni ”a stat pe bară”, după cum mărturisește chiar ea.

La 45 de ani, Mihaela Tatu a făcut facultatea de Psihologie. În prezent este trainer de dicție. Predă arta livrării discursului și dezvoltare personală. Ba chiar mai mult, este voice over și prezentator la evenimente private. Se pare că face tot ceea ce știe pentru a-și câștiga pâinea.

Mihaela a trecut şi printr-o perioadă neagră în viaţa ei, când nimeni nu voia să îi dea un loc de muncă. Mulţi spuneai că le va cere mulţi bani, alţii că e supracalificată, iar alţii pur şi simplu i-au închis uşa-n nas, astfel încât a fost nevoită să trăiască din banii fiicei sale, Ioana.

Se pare că odată cu vârsta, au apărut și problemele cu greutatea. Căci, Mihaela Tatu a luat câteva kilograme în plus. Dacă atunci când s-a lansat era suplă şi cu un look fresh, apoi a slăbit, însă acum a pierdut din nou controlul kilogramelor. Cu toate acestea, Mihaela rămâne la fel de voioasă în privire şi ageră, aşa cum o ştim de la televizor.

„Trei luni de zile m-am dat cu capul de pereţi, pentru că schimbarea unei paradigme în viaţa ta, a unei profesii, nu e de ici, de colo. Sunt oameni cărora le este teamă să facă o schimbare la 20, 25, 30, 35, 40 de ani. Dar eu, la aproape 50? Ştii ce greu mi-a fost? Am încercat să-mi găsesc de lucru la stăpân, cum se zice, însă unii au spus . Ei n-aveau de unde să ştie că eu voiam doar un loc de muncă. Apoi, alţii mi-au spus: . Eu voiam doar să lucrez. Trei luni de zile m-a ţinut fiică-mea”, a povestit Mihaela Tatu pentru o publicaţie locală.