Anamaria Vasile

Drama Cristinei Cioran! Tatal ei a murit inainte ca ea sa ii arate ceva important

Actuala prezentatoare a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, care ii tine locul Simonei Gherghe, traieste o drama inca din facultate.

Drama Cristinei Cioran o va bantui toata viata. Vedeta a vorbit despre copilaria ei, din Constanta, concertele pe care le tinea in casa, in fata celor dragi si pasiunea ei de a merge la cinematograf. A povestit si despre drama care a marcat-o toata viata si pe care nu o va uita.

Cristina Cioran, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut tatal in primul ei an de facultate. Aceasta s-a mutat din Constanta in Bucuresti unde a studiat actoria. Tatal ei nu si-a dorit o asemenea cariera pentru fiica lui, dar nici nu a obligat-o sa renunte.

Prima reclama pe care Cristina Cioran a facut-o a fost in primul an de facultate. A fost mandra de ea si voia sa i-o arate si tatalui ei, sa ii demonstreze ca a dat startul in cariera. Din pacate, tatal Cristinei Cioran a murit si ea nu a apucat sa ii arate primul ei proiect televizat.

Tatal Cristinei Cioran a murit cand era studenta

„Tatăl meu a fost director de cinematograf şi am văzut încă de mică o mulţime de filme. Filmul nostru de familie preferat era „Pe aripile vântului“, pe care l-am văzut de peste 20 de ori. Când aveam vacanţe stăteam de dimineaţa până seara la cinema. Vedeam filmele ori din sală, ori de la cabina de proiecţie, unde veneau filmele pe negative. Erau nişte role mari de filme, erau vizionate, după care rola se punea pe un derulator şi se derula manual, o prindeai de o altă rolă nouă şi o derulai. Asta era activitatea mea preferată, derulam toate filmele, îmi plăcea la nebunie. Iar când erau premiere, veneau actorii şi eu mişunam printre ei, îmi doream foarte mult să fiu în lumea asta, îmi plăcea extraordinar.

Iniţial, nu m-au încurajat, pentru că viaţa de actor dinainte de Revoluţie era frumoasă, boemă, dar nu era văzută foarte sigură, mai ales pentru o fată. Erau şi acele legende că dacă nu te cuplezi cu un regizor nu o să faci niciodată nimic, dar n-am crezut în asta. Mie mi s-a părut că talentul, dorinţa şi pasiunea sunt mult mai importante şi te pot duce unde îţi doreşti. Am dat la facultate la Bucureşti, deşi taică-miu nu a fost de acord. El şi-ar fi dorit să fiu orice altceva în afară de actriţă. După care, pentru că în anii ăia lumea se schimba, cred că a revenit la sentimente mai bune. Nu am apucat să vorbim prea mult despre asta, pentru că el a murit când eu eram în anul I de facultate… Ştiu că făcusem o reclamă şi chiar îmi doream foarte tare să vadă că am făcut ceva, dar nu a mai apucat”, a marturisit Cristina Cioran pentru Adevarul.ro.