Anamaria Vasile

Încă o graviduță în showbiz! E vorba de cea mai sexy creatoare de modă! Imagini cu burtica vedetei

Cristina Oae este unul dintre creatorii de modă de la noi care s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc pentru senzualitatea ținutelor pe care le propune, ea fiind designerul favorit de multe dintre vedete când vine vorba de alegerea unei lenjerii intime… fierbinți.

Cu toate acestea, în ultima vreme, Cristina Oae a apărut mult mai rar în public, a avut mai puține prezentări de modă și a purtat rochii cât se poate de largi, spre surpriza fanilor ei, obițnuiți să o vadă în ținute cât se poate de senzuale.

Motivul acestor apariții rare este, însă, legat de starea ei. Nu de altceva, dar, de curând, s-a aflat că designerul Cristina Oae este însărcinată, ea afișându-și burtica doar în ultimele câteva zile, la cununia celebrei Carmen, fiica lui Adi Minune. Cu mâna pe burtică, fără să afișeze însă prea multe kilograme în plus, cea mai sexy creatoare de modă și-a expus sarcina, recunoscând, voalat, că este mai fericită ca niciodată. Chestionată de apropiați, Cristina Oae a preferat să nu spună foarte multe, recunoscând că ceea ce se petrece cu ea este o minune, ea fiind dată de gol însă de amici care au precizat că designerul este însărcinată în patru luni, acesta fiind și motivul pentru care nu și-a mai putut ascunde burtica.

Cristina Oae a făcut-o pe Dnaiela Gyorfi să se dezbrace la 50 de ani

De-a lungul tinmpului, designerul Cristina Oae a avut colaborări cu mai toate fotomodelele celebre și dezinhibate de la noi. Cu toate acestea, la una dintre cele mai importante prezentări de modă din cariera ei, Cristina Oae a decis ca mireasa colecției să fie o artistă care are deja 50 de ani, Daniela Gyorfi, surprinzând pe multă lume cu hotărârea luată. ”Daniela Gyorfi este artista care, de-a lungul timpului, a fost asociată cu senzualitatea. De aceea, am decis şi ea a acceptat cu curaj propunerea mea de a fi mireasa unei colecţii de lenjerie intimă. Dar, vă spun, ea chiar îşi permite asta, arată senzaţional, lucru care s-a şi văzut, de altfel”, ne-a spus la acea vreme Cristina Oae, designerul vestimentar care a convins-o pe artistă să defileze în lenjerie intimă transparentă.