Anamaria Vasile

L-AU AGRESAT PE STRADĂ din cauza EMISIUNII! Are mulți DUȘMANI! ”Am fost nevoit să ripostez”

Ernest, realizatorul emisiunii „Ochii din umbră”, a povestit că reality show-ul de testare a relațiilor pe care îl realizează i-a adus mulți dușmani și chiar agresiuni pe stradă.

„În 99% dintre cazuri, e bine să spui adevărul, pentru că dacă nu o faci, te „complici” pe parcurs, dar mai sunt şi câteva situaţii ieşite din „comun” care necesită o variantă „ocolitoare” a adevărului, din dorinţa de a-i proteja pe cei dragi!, a declarat fostul concurent la „Big Brother” într-un interviu pentru Click.

„Cândva au existat şi situaţii neplăcute, iar unii oameni nu au ştiut să facă diferenţa între latura mea profesională şi viaţa personală, le-au amestecat puţin şi nu au ţinut cont că sunt cu familia și că depăşesc o limită a bunului simţ. Cu toate acestea, pentru mine e foarte important să primesc un feedback din partea oamenilor, fie că e pozitiv sau negativ, pentru că din ambele ai de învăţat. Important e să nu fie depăşită limita bunului simţ.

În 99% dintre cazuri aş încerca să temperez lucrurile, să nu răspund cu aceeaşi monedă pentru că, în general, oamenii care ar face aşa ceva au, cu siguranţă, nişte „scăpări” şi intrând în jocul lor, nu ai face decât să le alimentezi acţiunile. Mai sunt şi câteva cazuri rare când realizezi că oricât de frumos te-ai purta, „omul” nu înţelege şi atunci ripostezi, dar nu la modul agresiv. Am avut şi momente de acest gen, neplăcute, şi am fost nevoit să ridic vocea ca să temperez persoana cu „apăsări””, a declarat Ernest.