Anamaria Vasile

Mădălina Ghenea s-a logodit! Cine este milionarul care i-a dăruit inelul cu un rubin uriaș

Frumoasa româncă a fost luată prin surprindere de către iubitul ei, pe care îl cunoaște doar de câteva luni, atunci când i-a dăruit un inel superb care are un rubin imens!

Milionarul Vito Schnabel a dezvăluit pe contul lui Instagram o fotografie care spune totul despre sentimentele pe care le are pentru Mădălina Ghenea, în poza cu pricina ținând-o pe focoasa brunetă de mână, lăsând la vedere degetul inelar pe care a înflorit o bijuterie de senzație, una probabil destul de scumpă pentru a scoate din foame o țară din lumea a treia, relatează wowbiz.ro.

Mai exact, Mădălina Ghenea are, acum, pe deget un inel de logodnă din aur, cu un rubin uriaș și un diamant.

Celebrul milionar american Vito Schnabel s-a iubit timp de aproximativ patru ani cu super-modelul Heidi Klum. Cei doi s-au despărțit la sfârșitul lui 2017. Ulterior, Vito s-a combinat cu fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard, de care s-a despărțit recent. Nu sunt singurele celebrități care i-au furat inima fondatorului Vito Schnabel Projects. În trecut, actualul logodnic al Mădălinei Ghenea, Vito Schnabel a mai fost cuplat, cel puțin de presa tabloidă de peste Ocean, și cu Demi Moore, chiar dacă, la vremea aceea, actrița avea dublul vârstei lui.