Anamaria Vasile

Oana Zăvoranu, scandal monstruos în showbiz: “Vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot”

Oana Zăvoranu ia, din nou, atitudine, criticând toate vedetele care nu au dorit să se implice într-o campanie de salvare a animalelor chinuite și omorâte. Vedeta și-a transmis mesajul chiar pe pagina personală de socializare.

„Ce n-am înțeles eu, da deloc, este de ce nicio persoană publică, că dacă zic vedetă limitez aria:)))… Nu a ținut să ni se alăture campaniei de salvare a animalelor chinuite și omorâte de bulangii ăștia patentaţi. De ce nu am văzut petiţia online, distribuită pe vreo pagină de-a vreuneia? Sărăciilor, chiar nu aveți timp un minut să semnați o petiție când aveți link-ul la nas așa?… că pozați toate cu căței, vă dați mari iubitoare ???, veniți cu ei pe la tv, vă rupeți în figuri de doi lei, îi pupați în bot la vrăjeală așa, că să apăreți pe la tv”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de socializare.

Oana Zăvoranu, atac dur: ”Fără să îți clădești fericirea pe nefericirea altuia”

Oana Zăvoranu le-a amintit „divelor de carton” că.. Karma există!

“Când îți schimbi gândirea și toate gândurile, în general, lucrurile se întâmplă… nu imediat, ci treptat, dar se ÎNTÂMPLĂ… și asta e cel mai important 🙏 Asta nu înseamnă pupat de labe zoioase de popi poponari, sau mochete și icoane scuipate de babe pline de răutate înaintea ta… ci acea credință în suflet, «frică de Dumnezeu» să zicem, deși nu e vorba de frică, ci de respect și supunere în fața LUI, dorința de a nu face rău și de a-ți dori din inimă anumite lucruri, fără să lezezi sau să iei locul cuiva, (asta nu înseamnă să nu mai fii competitiv, ok?), ȘI CEL MAI IMPORTANT SĂ IUBEȘTI ȘI SĂ SALVEZI ANIMALELE NEVINOVATE, ADEVĂRAȚII ÎNGERI PE PĂMÂNT ! 😻😻 Fără să îți clădești fericirea pe nefericirea altuia 👿 Karma it’s a bitch… remember that! În rest, vă pup, Oana 😎” este mesajul scris de Oana Zăvoranu pe Instagram.