Anamaria Vasile

Cum a ajuns să arate Andra, de când se antrenează de 3 ori pe săptămână. Surpriză plăcută pentru fani

Andra le-a oferit fanilor o surpriză de milioane. Jurata de la PRO TV se antrenează în momentul de față de 3 ori pe săptămână. Din acest motiv, vedeta arată demențial. Fanii au remarcat totul și când și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cum a ajuns să arate Andra, de când se antrenează de 3 ori pe săptămână. Surpriză plăcută pentru fani

Lângă Andra, pe canapeaua emisiunii La Măruță, fanii l-au putut remarca și pe Mario Fresh. Tânărul a fost prezent în primul segment al ediției, fiind anunțat că au lansat un album împreună. Însă, ce le-a atras cel mai mult atenția telespectatorilor a fost cât de bine arată jurata de la Românii au Talent. Artista a transmis că se antrenează de 3 ori pe săptămână pentru a obține o siluetă cu mult mai tonifiată.

Totodată, de curând, și prin diverse postări pe rețelele sociale Andra și-a anunțat fanii că se află la dietă. Artista le-a arătat de numeoase ori urmăritorilor din mediul online și ce alimente a inclus în meniurile speciale de regim. Cel mai mult aceasta preferă să consume legume și fructe, alături de foarte multă apă.

Între cei doi a existat și un schimb de replici foarte savuros, atunci când prezentatorului i-a fost atrasă atenția asupra subiectului costumelor de baie. Andra este foarte mândră de silueta ei și dorește să arate cât mai bine cu putință, mai ales că deja ne aflăm în plin sezon estival. Artista a purtat o ținută formată dintr-o bluză albă și o fustă portocalie, la care a asortat și o pereche de pantofi în nuanțe similare de piersică.

“Dacă îți place, doar trebuie să îmi spui (…) Acum că fac sport, doar în costum de baie o să stau. Dana Săvuică, o să vezi tu, îl ajut eu pe Cătălin. (…) Eu nu sunt geloasă”, a transmis Andra în emisiunea soțului ei, potrivit celor de la PRO TV.