Anamaria Vasile

15 produse de ingrijire ale anilor ”90 pe care cu siguranta le-ai folosit si tu! Iti mai amintesti de ele?

Daca ai copilărit în anii 90 si nu numai, acest material ți se adresează. Pregătește-te pentru un val de nostalgie pe care, mărturisim, l-am simțit și noi din plin cand am revazut produsele cosmetice ale copilariei noastre.

Sunt unele lucruri pe care pur și simplu nu le poți uita și le asociezi pentru tot restul vieții cu anii fabuloși ai copilăriei, adolescenței, tinereții, ai unei vieti linistite si pline de prieteni si fara grija zilei de maine. Punem de-o parte jocurile din fața blocului, fotbalul din curtea scolii, zilele de vacanta petrecute la bunici la tara, pantofii Leonardo, oracolele și cheia de la gat înfășurată pe șnur – ne rezumăm doar la cosmetice (cel puțin de data aceasta).

Uita-te mai jos în galeria foto și spune-ne câte dintre aceste produse cosmetice te întorc in trecut si iti aduc aminte de vremurile apuse?

Aceste produse sunt cele care ne-au marcat copilaria, tineretea sau vremurile de odinioara si cu toate ca nu au fost intodeauna de cea mai buna calitate ne aducem cu drag si dor de ele.