Anamaria Vasile

8 trucuri care le ajută pe vedete să iasă bine în poze. Poți să o repeți pe oricare

Dacă te-ai întrebat vreodată cum fac vedetele să arate absolut mereu bine în fotografii… iată-le secretul. Sau, mai bine spus, secretele, căci fiecare vedetă are câte un truc pe care îl refoloseşte (nu neapărat de fiecare dată, pentru a evita să arate identic în toate pozele – fereşte-te şi tu să faci asta!).

Iată câteva dintre trucurile la care apelează în mod constant câteva vedete despre care e imposibil să nu te fi minunat măcar o dată cât de fotogenice sunt.

Pune-ţi la înaintare atuul, precum Kendall Jenner

Dacă ai picioare senzaţionale, precum Kendall Jenner, adoptă o poziție care să le scoată în evidenţă cât mai mult. Acest lucru se aplică, bineînţeles, oricărei părţi a siluetei legat de care te simţi mândră şi care merită să fie primul lucru pe care se focalizează privirea când cineva priveşte fotografia.

Zâmbeşte sincer, precum Blake Lively

În majoritatea fotografiilor făcute la evenimente red carpet, ai să o vezi pe Blake Lively cu un zâmbet larg pe faţă. Blake arată mereu foarte natural în faţa camerei, şi este conştientă că atunci când zâmbeşte, întreagă figură i se luminează.

Adoptă un semi-zâmbet, precum Kim Kardashian

Dacă genul de zâmbet larg al lui Blake Lively nu e deloc stilul tău, nu e absolut nicio problemă. Ba chiar dimpotrivă – dacă adopţi un ditamai zâmbetul care trădează fie şi un pic faptul că este forţat, întregul efect se pierde.

Aşadar, dacă nu îţi doreşti să zâmbeşti larg, poate ţi se potriveşte mai degrabă signature pose-ul lui Kim Kardashian, care e un soi de semi-zâmbet misterios.

Adoptă un zâmbet jucăuş, precum Chrissy Teigen

Chrissy Teigen are un stil aparte de a zâmbi, care îi reflectă perfect personalitatea. Este un soi de zâmbet cu buzele foarte discret încordate (nu, nu e un duck face), de parcă este pe punctul de a izbucni în râs în orice moment.

Acest zâmbet care oglindeşte carecterul său mereu vesel şi pus pe şotii i se potriveşte perfect – iar dacă ţi se potriveşte şi ţie, ai putea să îl încerci!

Întredeschide discret buzele, precum Gigi Hadid

Când se află pe covorul roşu, Gigi Hadid rareori zâmbeşte, însă mai mereu întredeschide foarte discret buzele, adoptând astfel un aer senzual.

Joacă-te cu sprâncenele, precum Cara Delevingne

Cara are probabil cele mai faimoase sprâncene din lume – şi nu se sfieşte din a profita de acest fapt. La urma urmei, sprâncenele sunt unul dintre atuurile sale (după cum spuneam şi la primul punct). Probabil ai observat până acum că signature pose-ul Carei este să se încrunte foarte discret, în timp ce una dintre sprâncene este ridicată subtil de tot, în mod jucăuş şi uşor obraznic.

Încrucişează-ţi picioarele, precum Alexa Chung

Un mod foarte feminin şi elegant de a poza, pe care supermodelul Alexa Chung îl adoptă de multe ori – încrucişatul picioarelor. Arată mereu natural şi îţi face picioarele să pară mai zvelte şi mai lungi.

Pozează cu încredere în tine, precum Beyoncé

Nimic nu arată mai bine decât acel vibe încrezător, care emană siguranţă de sine. Ia-o pe Beyoncé, de pildă. Nu se conformează standardelor tipice care dictează că trebuie neapărat să încapi în măsura XS ca să arăţi bine, şi cu toate acestea, este considerată drept una dintre cele mai frumoase femei din lume!

Crede-mă, o bună parte din această imagine se datorează faptului că Bey îşi iubeşte corpul fix aşa cum este, şi lasă acest lucru să se vadă mereu – inclusiv în fotografii.