Anamaria Vasile

A zis-o! Orice bărbat ar fi în extaz să audă așa ceva, doar că soția lui a spus-o în public! Andreea Bănică a dezvăluit detaliul mult prea intim din dormitor despre Lucian: „Eu nici nu…”

Andreea Bănică a făcut o mărturisire despre viața ei privată alături de soțul său, spunând ceva ce nu multe vedete îndrăznesc să dezvăluie. Frumoasa blondină a mărturisit în public, în cadrul unei emisiuni Tv, că a fost fidelă aceluiași bărbat de ani de zile, ba mai mult că a fost virgină, nefiind niciodată tentată să își înșele partenerul de viață!

Andreea Bănică, care arată senzațional la 40 de ani, formează o familie foarte unită și fericită alături de Lucian Mitrea și de cei doi copii ai lor, Sofia și Noah. Deși frumoasa vedetă a recunoscut că și în cuplul lor există certuri, l-a cunoscut pe actualul ei soț la vârsta de 15 ani, pe atunci era virgină și nici prin cap nu i-a trecut să îl înșele, chiar dacă a fost curtată de tot felul de bărbați care mai de care mai interesanți.

„Soțul meu a fost primul și singurul bărbat din viața mea. Am fost virgină și mă mândresc cu acest lucru. Am întâlnit de-a lungul vieții mulți bărbați care m-au curtat, unii dintre ei chiar atrăgători, însă niciodată nu m-am gândit să îmi înșel soțul. Nu m-am gândit niciodată cum ar fi să fac dragoste cu un alt bărbat. Eu nici nu concep să mă sărute altcineva în afară de Lucian, dar să ajung la un alt nivel…”, dezvăluia Andreea Bănică într-un interviu.

„Ne certăm puţin, iar apoi unul lasă de la el. Sunt situaţii şi situaţii. Nu pot spune că el are mai mult sau eu mai puţin. El este un tată foarte implicat. Uneori chiar mă deranjează. El ştie tot, face tot. Dacă ar putea, i-ar da el ţâţă. Schimbă scutece, îi face băiţă, îl smotoceşte, îl ia şi-l învîrte pe sus. Nu, nu ne certăm niciodată faţă în faţă, ci prin mesaje pe What’s App. Eu am spus că nu vreau niciodată să mă cert cu soţul meu, să plec de acasă sau să ţipăm. Ne ciondănim şi pe acasă, dar cu o limită. Nu aşa încât să creăm o tensiune în faţa Sofiei. Ne certăm pe What’s App, eu intr-o cameră, el în alta şi imi spune: ”Vin la tine!”. Eu îi spun ”Nu, nu veni”. Mai vine la uşă, găseşte uşa închisă, mai pleacă, mai vine. Acum câteva luni ne-am ciondănit dintr-un motiv şi a plecat de acasă. Când am văzut, i-am dat mesaj: ”Ai plecat de acasă! De ce ai plecat de acasă? Vino acasă!”. Lucian a fost primul şi singurul bărbat din viaţa mea… până acum, dar cine ştie. Nu, nu avem o căsnicie perfectă. Sunt o feministă şi foarte rea. Dacă ar avea o relaţie extraconjugală, nu l-aş ierta”, a mai declarat Andreea Bănică.