Anamaria Vasile

Alege doua obiecte magice si vei afla ce caracter ai

Testul ”Obiectele magice” este o sansa unica de a petrece o sedinta ”virtuala” la un psiholog. Cu ajutorul acestuia va veti putea construi un portret psihologic complet sau chiar sa aflati ceva nou despre propria persoana.

Cum sa treceti testul psihologic? Pentru a efectua aceasta sarcina, aveti nevoie sa:

Va concentrati complet asupra testului;

Inlaturati toate bruiajele sonore din jur;

Inspirati adanc de 3 ori, apoi sa priviti imaginea cu obiecte;

Alegeti din toate doar 2 obiecte pe plac.

Aflati caracterul vostru adevarat

Descrierea de mai jos a obiectelor reflecta calitatile adevarate a caracterului dvs. Daca ati intalnit o trasatura noua, nu va grabiti sa o ignorati. Studiati-o cu atentie, poate este una din calitatile dvs la care nu atrageti suficienta atentie.

Bagheta magica: sunteti o personalitate perspicace, isteata si sireta. Datorita acestor calitati, la munca sunteti un adevarat profesionist, iar familia este puternica.

Palaria conducatorului: sunteti increzut in sine, cu maniere aristocratice, rabdator si cu un foarte bun gust.

Covorul zburator: acest obiect reflecta dorinta de noi aventuri. Sunteti o personalitate curajoasa si comunicabila, ce are o parere foarte buna despre sine.

Servetel dantelat: sunteti o personalitate ce pretuieste confortul si are un gust bun. Pretuiti familia si sunteti foarte grijuliu fata de cei dragi.

Ghemul de ata: acest obiect il aleg oamenii creativi, cu o fantezie foarte bogata. La fel, este preferat de persoanele naive si credule, ce nu s-au maturizat emotional.

Marul fermecat: sunteti un lider, increzut in sine, sigur de capacitatile ce le posedati.

Oglinda de argint: cel mai des aceasta este aleasa de persoanele ce se iubesc pe sine, sunt egoiste si concentrate doar pe propria persoana. Acestea nu au obiceiul sa poarte de grija celorlati.

Sfera magica: acest obiect indica faptul ca posedati capacitati extrasenzoriale. Daca le veti dezvolta, veti putea folosi calitatile speciale in folosul celor din jur.

Sabia: aceasta este cel mai des preferata de oamenii cu o fire mai agresiva sau de cei ce poarta pica cuiva.