Anamaria Vasile

Am aflat ce sex va avea primul nepot al lui Gigi Becali!

Veștile bune circulă repede! CIAO.RO a aflat ce sex va avea primul copil adus pe lume de Teodora Becali, fata cea mare a latifundiarului din Pipera. 

Bucurie mare în familia lui Gigi Becali! La scurt timp după nunta Teodorei, fiica lui cea mare, omul de afaceri a aflat că va avea primul nepoțel, undeva în vara anului viitor.

Becali trăgea probabil toate speranțele să fie un băiețe, mai ales că pentru că el și-a dorit foarte mult unul, însă Dumnezeu a avut alte planuri.

Se pare că nici măcar primul lui nepoțel nu va fi băiat, CIAO.RO  a aflat în exclusivitate că Teodora va naște o fetiță!

 

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă ca-n filme!

Aranjamente florale în culori pastel, extrem de elegante, băuturi fine, mâncăruri demne de restaurante cu stele Michelin, muzică bună, invitați aleși pe sprânceană, din showbiz, sport și politică, așa se poate rezuma, în doar câteva cuvinte, petrecerea de nuntă a Teodorei, fiica cea mare a lui Gigi Becali. Spectaculosul eveniment a avut loc la Palatul Snagov în prezența a peste o mie de invitați, prin care se numără Gică Hagi, Mihai Soica, Vasile Geambazi, Victor Hrebenciuc, Adrian Videanu, Mitică Dragomir, Valentina Pelinel, Anamaria Prodan, Andra – care a cântat și Cătălin Măruță, cel care a fost amfitrionul petrecerii – asta ca să-i amintim pe cei mai cunoscuți, din lumea mondenă.