Anamaria Vasile

Andreea Marin a vorbit despre drama care i-a marcat viața, cu ochii înlăcrimați! „Am început să construiesc altfel”

Andreea Marin a trecut printr-o adevărată dramă, iar acele momente i-au marcat viața pentru totdeauna. Vedeta a vorbit despre acea perioadă cu ochii înlăcrimați, în direct la Star Matinal.

Andreea Marin nu a avut o copilărie tocmai ușoară. Mama vedetei s-a stins din viață, pe când ea avea doar nouă ani și de atunci lucrurile nu au mai fost deloc simple. Andreea Marin a fost fortață să se maturizeze prematur și să aibă grijă de sora ei, care pe atunci avea doar patru ani.

Andreea Marin în lacrimi, în direct
„Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilițății, am început să construiesc altfel în viață.”, a declarat Andreea Marin, cu ochii înlăcrimați.

Mai mult, vedeta povestește că a existat un moment în care a conștientizat faptul că trebuie să zâmbească mai mult și să nu mai încerce să se comporte ca un adult, la o vârstă atât de fragedă. Andreea Marin spune că acela a fost un punct de cotitură în viața ei, care a făcut-o să vadă lucrurile cu alți ochi.

„Eu sunt unul dintre oamenii puternici care știu să contracareze. A crește chiar și cu o responsabilitate mare pe umeri nu înseamnă să îți pierzi copilărie. Eu am încercat să fiu mămica din familie, mi-am pus în cap să învăț foarte bine. Am avut o pierdere în a-mi trăi niște ani de copilărie și lucrul ăsta nu rămâne fără repercusiuni. Mi-am dat seama la un moment dat, după 18 ani, când m-a întrebat când am mai răs ultima oară cu poftă. Din acel moment am conștientizat și am revenit la echilibru. A fost o perioadă în care am uitat să râd.”, a mai spus Andreea Marin.