Anamaria Vasile

BIANCA DRĂGUȘANU, CU O VÂNĂTAIE IMENSĂ PE BUST. A FOST LOVITĂ ÎN SÂNI?!

“Bianca Drăgușanu, cu o vânătaie imensă pe bust” – asta și-au spus unii dintre cei care au văzut câteva dintre pozele cu diva din seara Galei Performanței și Excelenței, unde a obținut Premiul pentru originalitate în design vestimentar și vânzări spectaculoase. Fiecare fotografie a fost analizată și… unii s-au gândit chiar că ar fi fost lovită în sâni. Vă reamintim că, în ultimele luni, vedeta a mai apărut cu lovituri pe corp, chiar dacă a încercat să le ascundă cu fond de ten.

Imaginile cu Bianca Drăgușanu au stârnit controverse
Căsnicia Biancăi Drăgușanu cu al doilea soț a ajuns într-un moment de cotitură… la mai bine de o săptămână de când fosta prezentatoare a depus actele de divorț și a fost zgâriată grav cu o furculiță, ea și partenerul său au fost protagoniștii unui nou scandal chiar în plină stradă. Momentele au fost filmate și, la un moment dat, diva îl întreabă pe un ton ridicat: “Te rog frumos! Vrei să apari la știri?”. La câteva ore după acest nou incident, cei doi au apărut la ceremonia de decernare a premiilor din cadrul Galei Performanței și Excelenței.

După cum puteți vedea în poza principală, dar și în galeria foto a articolului, pe sânul stâng al frumoasei vedete apare o vânătaie. Imaginile acestea au stârnit controverse, iar fanii Biancăi Drăgușanu s-au împărțit în două tabere: unii cred că ar fi fost lovită în acea zonă, alții sunt de părere că, de fapt, ar fi o umbră… care se observă în multe dintre fotografii.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014
Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale.