Anamaria Vasile

Bombă în showbiz! Andreea Bălan și George Burcea au mințit! Nu sunt căsătoriți

Andreea Bălan și George Burcea au anunțat în urmă cu trei ani că s-au căsătorit pe o plajă din La Vegas.

“Noi ne-am căsătorit în Los Angeles, nu în Vegas. Noi ne-am dus pe plajă și ne-a citit ceva un pastor. Am zis că facem acolo frumos ca în filme și când vom reveni în țară vom face. Ne-am gândit așa că dacă tot facem botezul Clăriței facem și nunta. Va fi pe 15 septembrie”, a povestit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

”Din momentul acela ne-am considerat soț și soție”

Deși actul acela este considerat nul, cei doi s-au considerat din acel moment soț și soție. În urma experiențelor dure prin care au trecut cei doi, Andreea și George s-au hotărât să facă nunta în aceeași zi cu botezul fetiței. S-a gândit, s-a răzgândit și știe deja că nu va purta una, ci trei rochii la fericitul eveniment. Nunta va avea loc în toamna acestui an, pe data de 15 septembrie.

“Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut”, a mai spus Andreea Bălan.