Anamaria Vasile

BRIGITTE, BLONDĂ ȘI FĂRĂ OPERAȚII ESTETICE PE VREMEA CÂND ERA ÎN ÎNCHISOARE. CÂT DE MARI SUNT DIFERENȚELE DINTRE POZELE UNICE DE ATUNCI ȘI CELE DIN PREZENT

Brigitte, blondă și fără operații estetice… așa arăta vedeta pe vremea când era în închisoare. Ea a ieșit pe porțile Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Timişoara în urmă cu mai bine de 14 ani și, după cum puteți observa în unicele poze realizate atunci, afacerista s-a pregătit pentru ziua eliberării asemenea celebrităților de la Hollywood când pășesc pe covorul roșu cu ocazia unui eveniment important. Anii au trecut… ea s-a maturizat, astfel că diferențele dintre fotografiile făcute când era după gratii și cele din prezent sunt destul de mari.

Brigitte, blondă și fără operații estetice pe vremea când era în închisoare
Brigitte a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie în 2003, după ce l-a sechestrat în biroul ei pe managereul unui club din Timișoara. Vedeta a fost ajutată de alte trei persoane şi l-a obligat pe bărbat să-i dea 5.000 de euro. Ulterior, bruneta a fost condamantă de judecători la închisoare. Aflată după gratii, ea le-a devenit profesoară celorlalte deţinute, cărora le-a câştigat simpatia. Mai exact, ținea cursuri de aerobic în fiecare dimineaţă. La acea vreme, Brigitte era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat care a câştigat titlurile de “Top Model România” şi “Top Model of the World”.

În ziua în care a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranță din Timișoara, Brigitte era îmbrăcată sexy și provocator: o fustă mini de blugi, un corset care se asorta cu haina de blană cu imprimeu leopard. Desigur, ea era coafată și machiată… însă, și-a ascuns privirea de jurnaliștii prezenți la porțile închisorii folosind o pereche de ochelari de soare. După ce a respirat din nou aerul libertății, vedeta a pozat în Playboy, iar atunci a realizat și un un set de fotografii provocatoare, cu care şi-a promovat clubul pe care îl avea în Timişoara.

După divorțul de Ilie Năstase, Brigitte s-a îndrăgostit de Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”. Cei doi s-au cununat civil pe 27 mai, iar printre invitați s-au numărat câțiva dintre foștii concurenți de la “Ferma” 2019. Nunta au făcut-o pe 7 iulie și a fost una spectaculoasă.