Anamaria Vasile

Calitățile noastre în funcție de zodie

Orice s-ar întâmpla în horoscopul tău zilnic, unele lucruri rămân constante. Fiecare zodie are anumite caracteristici specifice care o face unică.

Nu contează dacă ești un introvertit sau un extrovertit, nu contează dacă ești sensibil sau puternic – toată lumea are caracteristici pe care se bazează în funcție de luna în care s-a născut. Astrologia este legată de mai mult decât zodie, sunt alte planete care îți guvernează semnul, dar și alte elemente.

Iată care sunt acestea:

Berbec – optimismul
Vezi mereu ce e mai bun în oameni, crezi în pozitivitatea din lume atât de mult încât refuzi să admiți că oamenii sunt diabolici. Ești și foarte devotat.

Taur – răbdarea
Nu îi judeci pe ceilalți. Dacă oamenii noi pe care îi cunoști încă încearcă să își găsească drumul în viață, vei fi alături de ei pentru că ești un sistem de suport necondiționat.

Gemeni – generozitatea
Îți place să dăruiești și împărtășești ceea ce ai chiar dacă rămâi fără nimic. Te vei asigura că oamenii din jurul tău nu duc lipsă de nimic și această dorință vine în mod organic.

Rac – puterea
Nativii știu exact de ce au nevoie ca să se simtă mai bine. Sunt acolo dacă ai nevoie de ei și nu renunță niciodată, indiferent de ce li se întâmplă.

Leu – compasiunea
Aceștia te vor ajuta mereu să cauți un motiv pentru care ar trebui să continui și sunt neînfricați atunci când vine vorba despre a lupa pentru fericirea celor din jur.

Fecioară – săritori
Nativii iubesc să îi ajute pe cei care au nevoie. Observă ce trebuie făcut și o fac, fie că este o favoare pentru un prieten sau o sarcină a casei.

Balanță – energia
Nativii sunt persoane gentile care îți vor trata prietenii ca cele mai importante lucruri. Îți vor aduce mâncare atunci când ai nevoie și îți vor ridica moralul cu pofta lor de viață.

Scorpion – căldura
Sub atitudinea lor rece se află un interior cald. Ceea ce te face special este modul în care îți gestionezi emoțiile. Ești foarte rar emoțional, dar asta nu înseamnă că nu emani empatie și căldură.

Săgetător – loialitatea
Știi bine ce îi face pe oameni să se simtă bine și nu îți vei trăda niciodată prietenii și familia. Ești foarte bun în a oferi sfaturi, iar cuvintele tale calde sunt mereu apreciate de cei din jur.

Capricorn – determinarea
Oamenii te apreciază pentru voința ta și ești un mister pentru cei din jur. Puterea ta de concentrarea este ieșită din comun, iar asta te face special. Determinarea ta este una dintre cele mai atractive calități.

Vărsător – șarmul
Ca una dintre cele mai puțin tradiționale semne ale zodiacului, nativii în Vărsător iubesc viața și au un farmec aparte cu care îi atrag pe cei din jur fără prea mult efort. Oamenii din jur sunt absolut uimiți de cât de ușor te faci plăcut.

Pești – spontaneitatea
Un nativ în Pești iubește să facă lucrurile fără să le plănuiască prea tare. Nu îi este teamă de propriile emoții și nici nu se teme să recunoască faptul că este foarte sensibil.