Anamaria Vasile

Ce se intampla daca pui o lingura de bicarbonat de sodiu la geamuri si astepti cateva ore

Iata un truc simplu si eficient care te ajuta sa scapi de o problema des intalnita.

Atunci cand ajung sa intre in locuinte, furnicile devin o adevarata pacoste si cu greu mai poti scapa de ele. Poti rezolva insa aceasta neplacere folosind bicarbonat de sodiu.

Tot ce trebuie sa faci este sa presari cate o lingura de bicarbonat de sodiu la geamuri si la pragurile usilor de la intrarea in casa.
Asteapta cateva ore si vei vedea ca furnicile nu isi vor mai face drum prin acele locuri.

Bicarbonatul de sodiu este un insecticid foarte bun iar marele lui atu este ca nu este toxic nici pentru oameni, nici pentru animale, asa ca il poti folosi cu incredere in gospodarie.

Un bărbat și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și a trăit un șoc de zile mari! Ce a observat
Bicarbonatul de sodiu nu lipsește din casa celor care obișnuiesc să facă prăjituri, dar puțini sunt cei care știu la ce mai poate fi folosit acest ingredient!

Un bărbat și-a spălat mașina cu bicarbonat de sodiu și a trăit un șoc de zile mari! Ce a observat

Un bărbat a decis într-o zi să facă un experiment incredibil și să își spele mașina folosind o lavetă, bicarbonat de sodiu și o sticlă de apă.

Mai exact, omul a amestecat câteva linguri de bicarbonat de sodiu cu apă și, cu pasta obținută, a folosit laveta ca să șteargă mașina. Mizeria a dispărut ca prin minune, fără să fie nevoie de frecat sau de alte soluții.

Pentru cei care nu știu, bicarbonatul de sodiu (câteva linguri adăugate într-un lighean cu apă) te scapă simplu și rapid de mirosul neplăcut al picioarelor, dar te și ajută să scapi de petele de pe haine sau de pe covor.

Poți folosi bicarbonat de sodiu amestecat cu apă pentru a degresa diferite suprafețe din bucătărie sau pentru a reda luciul bijuteriilor din argint. Amestecat cu pastă de dinți. Acest ingredient poate contribui la albirea dinților.

Bicarbonatul de sodiu amestecat cu miere este un bun remediu pentru gripă sau cistită și consumul regulat te ajută să ții infecțiile la distanță!