Anamaria Vasile

Ce se întâmplă dacă suni pe numărul lui Cornel Galeș

Ce se întâmplă dacă suni pe numărul lui Cornel Galeș. Nașa lui de cununie a fost anunțată că a murit într-un accident.

Există zvonuri conform cărora Cornel Galeș și-ar fi pierdut viața într-un accident de circulație, în Spania. Văduvul Ilenei Ciuculete are telefonul închis, iar pe Whatsapp a intrat ultima oară azi-noapte, la ora 2:32. Lucru care întărește zvonurile apăure în legătură cu moartea lui.

Vestea că a murit Cornel Galeș în Spania, într-un accident de circulație, a căzut ca un trăsnet! Doina Belu, nașa lui Cornel, a oferit primele declarații: ”Din păcate, tot ce aflu îmi întărește convingerea că finul meu, Cornel Galeș, a murit”, a spus Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș.

Femeia a dat detaliile presupusului accident de circulație pe care l-ar fi avut Cornel Galeș. ”Erau trei în mașină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei și el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în mașină, era în stare de șoc și abia înțelegeam ce spune. Ne-au dat și număr de cadavru, am rugat pe cineva care știe spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu știu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a mai spus Doina Belu, pentru wowbiz.ro.