Anamaria Vasile

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă

Cristina Ich a petrecut aseară alături de prieteni, cu ocazia zilei sale de naștere. Frumoasa brunetă a primit inelul de logodnă de la tatăl copilului ei și toată lumea se întreabă când va avea loc nunta.

Cristina Ich a fost cerută în căsătorie de Alex Pițurcă
Deși acum mai puțin de o lună Cristina Ich spune că nu se vede mireasă și nici nu își dorește să fie, se pare că totuși ea îi va deveni soție lui Alex Pițurcă. ”Dacă postezi un inel nu înseamnă că ai fost cerută. Și eu urăsc rochiile de mireasă și nu aș purta niciodată așa ceva. Eu nu cred în povești cu prinți și prințese, sunt fană scufița roșie, cred în lupi. Plus că și măritișul ăsta are rolul lui. La mine este ori când trebuie, ori niciodată.

Te căsătorești ca să ce? Ca să ai copil? Nu, fraților, te căsătorești că mori după aia, că vrei să știi că într-un fel îți aparține, deși noi nu aparținem nimănui. Nu vreau rahat de ochii lumii, să arăt că sunt măritată. Prefer să stau așa toată viața. Eu cred în iubire, nu în angajamente”, a scris Cristina Ich pe Instagram la începutul lunii noiembrie.


Se va răzgândi fotomodelul după ce a primit un inel extrem de scump de la Alex Pițurcă? Cristina a împărtășit vestea cu fanii ei de pe Instagram ți a postat atât inelul, cât și momentul în care l-a primit. Reacția ei nu mai are nevoie de alte comentarii. Vedeta Instagramului a fost extrem de încântată și iubitul ei a reușit să o surprindă cu adevărat.

Cristina și Alex Pițurcă formează un cuplu de mai bine de un an și au împreună un băiețel de o lună.