Anamaria Vasile

Culiță Sterp, prima reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua: „Cine contează-i lângă mine”

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua le-au rupt inima fanilor atunci când au decis să divorțeze, mai ales că au format unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz.

Acum apar din ce în ce mai multe zvonuri despre marea împăcare și sunt câteva semne că cei doi ar fi făcut acest pas, însă au preferat să păstreze discreția. În primul rând, mai mulți apropiați au declarat în presă că cei doi iau în calcul varianta împăcării, însă de departe cea mai bună dovadă în acest sens a reprezentat-o mesajul pe care artistul l-a postat public pentru Carmen de la Sălciua, cu ocazia zilei sale de naștere.

Prima reacție a lui Culiță, după presupusa împăcare
Atunci Culiță Sterp i-a declarat dragostea în fața tuturor și unde mai pui că el a fost prezent la petrecerea surpriză organizată pentru cântăreață.

Mai mult decât atât, recent Culiță Sterp a publicat și un mesaj, care vine ca o primă reacție după ce s-a spus că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, la mai bine de un an de la decizia separării.

„Cine contează-i lângă mine, restul sunt doar străini. Noapte bună!”, a scris Culiță Sterp, pe Instagram.

Oare le-a priit această pauză și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru altul? Cert este că fanii mai au puțin și îi imploră să se împace și îi vor împreună nu doar pe scenă, ci și în viața personală. Oricum ar sta lucrurile între ei, nu este greu de observat faptul că sunt din ce în ce mai apropiați și mai prezenți unul în viața celuilalt. Cine știe, poate în zilele ce urmează cei doi vor face marele anunț, spre bucuria admiratorilor.