Anamaria Vasile

Cum arată mama Andrei. Se vede de la cine a moștenit artista trăsăturile

Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Talentul incredibil al artistei, care a plasat-o adesea în topurile din țară, dar și internaționale, se potrivește perfect cu frumusețea ei exotică, cu o tentă sud-americană. Poate că acesta este încă un motiv pentru care cântăreața a fost atrasă și de muzica latino, pe lângă vocea ei vibrantă și unduitoare. Cu siguranță sunteți curioși să știți de unde a moștenit Andra trăsăturile încântătoare. Ei bine, de la mama ei, Elena Mihai, cu care artista păstrează o relație extrem de apropiată și plină de căldură.

Deși este o prezență foarte discretă, Elena Mihai a fost surprinsă în câteva imagini alături de fiica sa, cu care mulți spun că seamănă ca două picături de apă.

Părinții Andrei trăiesc în Câmpia Turzii, acolo de unde este originară și artista. Elena Mihai i-a dăruit frumusețea sa Andrei, iar în primii ani i-a insuflat dragostea pentru muzică. Și mama, și tatăl îi fredonau micuței Andra cântecele de copii, pe care aceasta le îngâna bucuroasă. Doamna Elena este foarte mândră de talentata sa fiică și chiar îi promovează produsele.