Anamaria Vasile

Cum arată primul soț al Anamariei Prodan. Cei doi s-au întâlnit recent în SUA

Pe Laurențiu Reghecampf, actualul soț al Anamariei Prodan, îl știe toată lumea, însă sunt foarte puține persoane care știu cine este și cu ce se ocupă primul soț al impresarei.

Anamaria Prodan are două fiice, pe Rebecca și pe Sara, din prima căsătorie. Primul partener al celei mai cunoscute prezențe feminine din fotbalul românesc este Tibi Dumitrescu, un fost baschetbalist cunoscut.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au format un cuplu în perioada 1998 – 2007. Cei doi au făcut nunta în Pennsylvania, SUA, la numai opt luni după ce s-au cunoscut într-o discotecă din Bucureşti, unde Ana l-ar fi abordat pe Tibi și într-o săptămână formau deja un cuplu.

Căsnicia lor a durat doar 9 ani. Cei doi au divorțat în 2007, iar ulterior Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

Anamaria și Tibi au rămas prieteni. S-au revăzut recent, la absolvirea Sarei, care urmează școala în Statele Unite. Anamaria Prodan a postat mai mulet fotografii îm care apare alturi de fostul soș și de fosta sa soacră.

De la eveniment n-a lipsit nici Laurențiu Reghecampf. Din fotografii reiese că toți se înțeleg foarte bine. Au mers împreună în aceeși mașină și au petrecut ca o familie mare unită.

„Iată ce înseamnă să ai caracter, educație si bunatate!!!! Sa fii în armonie cu fostul soț, fosta soacră, actualul soț, copii, etc!!!! Felicitări tuturor!!!! Nu sunt fan Ana , dar în fața acestei fotografii nu puteam să nu apreciez!!!”

„Mulți părinți trebuie să ia exemplu de la voi . Respect pentru ceea ce ai realizat! „

„Jos pălăria pentru așa doamna și mamă în același timp”, sunt câteva dintre comentariile fanilor de pe internet.