Anamaria Vasile

DIANA DUMITRESCU, DECLARAȚII FĂRĂ PERDEA DESPRE TATĂL COPILULUI SĂU: ‘NU AVEM RELAȚIA PERFECTĂ’

Diana Dumitrescu urmează să devină mămică pentru prima dată. Vedeta se află la a doua căsnicie, după ce a divorțat de producătorul Ducu Ion. Diana Dumitrescu, declarații fără perdea despre tatăl copilului său: ‘Nu avem relația perfectă’
În septembrie 2018, blondina s-a căsătorit cu Alin Boroi, cel căruia îi va dărui un copil. Diana Dumitrescu este în culmea fericirii, mai ales că nu se aștepta să rămână însărcinată.

Aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre sarcină, dar și despre relația pe care o are cu soțul său.

‘Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că voi fi așa, însărcinată, nu aș fi crezut! Sunt fericită! Sunt foarte fericită! Pentru mine, copilul pe care îl port în pântec este o adevărată minune, pe care nu o mai așteptam.

Sunt fericită, pentru că în sfârșit reușesc să îmi construiesc familia mult dorită. Nu sunt perfectă și nu e perfect. Nu avem relația perfectă, dar tocmai aceste imperfecțiuni ne aduc fericirea, iubirea și căldura de care avem nevoie în viețile noastre.

Muncim mult pentru a menține această fericire. Nu este continuă, că orice familie/cuplu trecem prin „ups & downs” dar până acum, toate aceste bariere pe care le-am întâmpinat de-a lungul relației, ne-au apropiat mai tare, ne-au întărit relația și ne-au făcut mai puternici. Îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru traiectoria pe care a luat-o viața mea. Mai am ceva până nasc și nu vreau să dau detalii despre acest subiect, pentru că este ceva ce ține doar de familia mea, așa că vă rog frumos, nu mă mai întrebați.

Vă mulțumesc din suflet că mă urmăriți într-un număr atât de mare. O să vă țin la curent cu evenimentele din viața mea, atât cât cred eu de cuviință că trebuie să împărtășesc. Unele lucruri sunt făcute să rămână doar pentru intimitatea familiei și vă îndemn pe toți să faceți asta pe rețelele de socializare.

Nu uitați să trăiți în realitate, căci virtual o poate face oricine! Să fiți binecuvântați! O săptămâna minunată să aveți!’, a scris Diana Dumitrescu, pe blogul personal.