Anamaria Vasile

Doamnelor, nu vă fie teamă că vă părăsește… Mai bine singure decât cu un bărbat care nu se ridică la standardele voastre!

Orice femeie își dorește să fie iubită și apreciată, dar pentru asta e important să știe că și dragostea are regulile sale. De care, doamnelor, trebuie să ținem cont… Bărbatul care te iubește nu te va părăsi!

Ai găsit bărbatul care crezi că este jumătatea ta? Dacă acesta nu te va părăsi, indiferent de câte greutăți veți întâmpina, atunci poți fi convinsă că te iubește. Altfel, nu-i mai căuta nici un fel de scuze, pentru că nu te merită. Și nu trebuie să permiți nimănui să te facă să suferi, pentru că ești femeie și nu marfă.

În plus, nu uita că un bărbat adevărat nu îți apreciază doar corpul, ci mai ales inteligența. Cât privește fidelitatea, nu o femeie trebuie să ceară unui bărbat acest lucru, ci el trebuie să iubească o singură doamnă.

Altfel, e mai bine singură… O femeie nu trebuie, de asemenea, să uite vreodată că are standarde ridicate și să nu uite că nu trebuie să îi fie frică că va pierde un bărbat.