Anamaria Vasile

DOCTORII au rămas FĂRĂ CUVINTE: fierbe aceste două ingrediente pe care le ai oricum în casă și scapă RAPID de toată GRĂSIMEA CORPORALĂ! E SIMPLU! Uite cum se face

Milioane de oameni vor să aibă corpul perfect, mai ales femeile, dar toți vrem să scăpăm de greutatea în plus într-un mod cât mai simplu și fără efort. Deși acest lucru pare imposibil, sunt câteva ingrediente pe care ni le oferă natura care accelerează pierderea în greutate și ajută la arderea caloriilor fără ca tu să fii nevoit să faci prea multe sacrificii culinare sau de alt tip!

Iată cea mai simplă și cea mai sănătoasă rețetă de slăbit, fă din acest amestec un obicei iar rezultatele nu vor întârzia să apară!

Ingrediente:

– 2 linguri de miere
– 1 linguriță de scorțișoară
– 250 ml de apă

Preparare:

Pentru a pregăti acestă rețetă ai nevoie să amesteci scorțișoara cu apa clocotită, ia apoi de pe foc vasul și lasă apa să se răcească.

Pentru a păstra proprietățile mierii, exact cele care te vor ajuta să slăbești, trebuie să o adaugi atunci când lichidul s-a răcit, niciodată atunci când apa încă fierbe.

Bea jumătate înainte să te culci și cealaltă jumătate dimineața chiar când te trezești, pe stomacul gol. În doar câteva zile vei vedea că vei începe să pierzi în greutate mai repede decât înainte.

Cum funcționează? Mierea conține antioxidanți și anumite enzime care au multiple efecte benefice asupra corpului, pe când scorțișoara îți va micșora colesterolul și îți va accelera metabolismul. Împreună sunt de neoprit, sperăm să vă ajute.

Nu uitați să dați mai departe cea mai simplă metodă de slăbit din lume, TOATĂ LUMEA merită să aibă corpul pe care îl dorește!