Anamaria Vasile

Horoscop bani luna aprilie 2019. Care sunt zodiile cu noroc la bani

Previziunile financiare pentru luna aprilie arată interesant, să-i spunem așa, din punct de vedere astrologic.

Horoscop bani luna aprilie 2019: 4 zodii sărăcesc, altele se îmbogățesc

ZODIA BERBEC: În luna aprilie cu banii stai extraordinar de bine. Ai grijă cu oamenii care se împrumută de la tine sau vor să profite de situația ta financiară.

ZODIA TAUR: Vin tot felul de oferte avantajoase din punct de vedere financiar. Situația nu va fi una roz, însă dacă știi cum să profiți se pot întâmpla minuni.

ZODIA GEMENI: Din aprilie începe o aventură financiară pentru tine de neuitat. Au loc tot felul de schimbări în bine.

ZODIA RAC: Chiar dacă nu stai bine la capitolul financiar, bugetul tău fiind redus substanțial, nu te preocupa. Compensezi la capitolul dragoste.

ZODIA LEU: Dacă nici tu nu știi să faci bani, atunci cine? Trebuie să fii la fel de încrezător ca în luna aprilie.

ZODIA FECIOARĂ: Pentru tine vin momente unice din punct de vedere financiar. Plouă cu oferte de muncă de nerefuzat.

ZODIA BALANȚĂ: Te așteaptă o lună în care vei simți ce înseamnă să stai prost din punct de vedere financiar. Nu va fi deloc plăcut să te împrumuți de la străini.

ZODIA SCORPION: Cine-ar fi zis că tocmai tu, risipitorul, vei fi mai chibzuit în luna aprilie? Iată că te maturizezi din acest punct de vedere.

ZODIA SĂGETĂTOR: Nu ai motive de îngrijorare. E o lună în care vei moșteni tot felul de obiecte valoroase.

ZODIA CAPRICORN: Pentru tine luna aprilie va fi una benefică din toate punctele de vedere, mai ales din cel financiar. Strângi roadele muncii tale din ultimele luni.

ZODIA VĂRSĂTOR: Banii de distracție se duc. Vei strânge cureaua mai ales din a doua jumătate a lunii, asta pentru că vor apărea cheltuieli neprevăzute.

ZODIA PEȘTI: Trebuie să schimbi cu totul tactica de a face bani în luna aprilie. Ai nevoie de un job nou, de un ideal nou.