Anamaria Vasile

Imaginile momentului cu Ioana Tufaru! Fiica Andei Călugăreanu s-a schimbat total si s-a angajat. Câți bani câștigă pe lună

Fiica Andei Calugareanu s-a schimbat radical in ultima perioada si acum aproape ca e de nerecunoscut. Munceste, are un rol intr-o piesa de teatru, are o familie frumoasa, este linistita, si a si slabit enorm! CIAO.ro are detalii în exclusivitate!

Daca in urma cu cativa ani, pe Ioana Tufaru o puteai gasi hoinarind pe strazi sau in parcuri, pierzand vremea, acum, daca vrei sa o vezi, te poti duce la Teatrul Evreiesc de Stat sa vizionezi piesa “Scripcarul pe acoperis”, o reprezentatie in care si ea joaca.

Desigur, fiica Andei Calugareanu nu are un rol principal. In ultima perioada, Ioana s-a schimbat mult, ea devenind nu doar o femeie de casa, avand mare grija de sotul si fiul ei, dar si o femeie muncitoare care-si castiga singura painea. Ioana ne-a oferit un interviu exclusiv pentru CIAO.ro, in fata Teatrul Evreiesc de Stat, chiar cu putin timp inainte de a urca pe scena.

Ioana Tufaru joaca in „Scripcarul pe acoperis”

Reporter: Ioana, ce faci aici, la Teatrul Evreiesc de Stat? Inteleg ca urci pe scena, intr-o piesa de teatru…

Ioana Tufaru: Joc in spectacolul “Scripcarul pe acoperis”. Sunt foarte mandra de acest lucru.

Reporter: Ce rol ai?

Ioana Tufaru: In “Scripcarul pe acoperis” am un rol de figuratie… Bine, domnul regizor spune ca nu exista figuratie in spectacolul asta, ca toti avem roluri. Rolul meu e langa satenii din Anatevka, sunt vanzatoare de peste. Pentru mine este o ironie a sortie pentru ca prima varianta a piesei a fost pusa in 1997, iar rolul pe care-l face astazi Claudiu Istodor in rolul principal al lui Tevi Laptarul, il facea tatal meu, in ’97. Am primit cu emotie acest rol si cu foarte mare bucurie pentru ca aici, la Teatrul Evreiesc de Stat, este o echipa extraordinara! De la tehnic, pana la doamna Maia Morgenstern, toti sunt minunati. Ii iubesc foarte tare si sunt foarte mandra ca m-au acceptat in echipa asta.

Reporter: Propunerea a venit din partea lor sau din partea ta?

Ioana Tufaru: Nu a venit din partea lor. Am vazut pe internet ca aveau casting la figuratie, il cunosteam foarte bine si pe regizor – pe Andrei Munteanu – si l-am intrebat pe messenger daca are nevoie, ca si eu am mai facut figuratie si cam stiu despre ce este vorba. Si mi-a zis “Da, ok. O sa fii sunata sa vii la repetitii”.

Ioana Tufaru castiga putin peste 2000 de lei pe luna

Reporter: De-a lungul timpului au fost multi carcotasi care spuneau ca nu-ti place sa muncesti, ca nu vrei sa te angajezi. Poti sa-mi spui care este venitul tau lunar si din ce castigi banii?


Ioana Tufaru: Chestia asta eu nu stiu daca am sa pot sa o lamuresc vreodata, dar, spun atat: orice lucru pe care-l faci in schimbul caruia primesti bani se numeste munca. Ca e cu carte de munca, ca e cu contract de colaborare, atat timp cat prestezi un serviciu pentru care esti platit este tot munca.

Reporter: Poti sa-mi spui care este venitul tau lunar? Te descurci de la o luna la alta?

Ioana Tufaru: Bani imi vin de la teatru, munceste si Ionut (sotul ei – n.r.), am si ajutorul social de 704 lei, este si alocatia baiatului, mai sunt si acele drepturi de autor de la parintii mei, ne descurcam.

Reporter: Deci ai in jur de 2000 de lei pe luna? 2500 de lei?

Ioana Tufaru: Pot sa spun ca am un pic mai mult de 2000 de lei pe luna. Adica 2200 – 2500 lei pe luna, punand la socoteala si bonurile de masa ale lui Ionut. Slava Cerului ne descurcam. Eu recunosc ca ne descurcam prin prisma faptului ca unde stam noi – toata lumea stie ca stam intr-o garsoniera de la domnul Becali – nu platim absolut nimic. Si atunci e normal ca ma ajung cu banii. Eu stiu ca alte persoane probabil jumatate din venitul lor se duce pe intretinere, lumina, gaze. Noi am fost niste norocosi ai sortie pentru ca acolo dansul achita tot. Asa ca banutii ne raman sa ne gospodarim.