Anamaria Vasile

În tinerețe era hărțuită pentru că era urâtă. Cu trei operații estetice a devenit o brunetă focoasă

Celine Centino, din Zurich, Elveția a trăit drama vieții ei în copilărie. Tânăra susține că din cauza aspectului său fizic, colegii o tachinau zi de zi la școală. Astfel, aceasta încerca să găsească nu felul de scuze pentru a nu participa la ore. Și-a dorit întotdeauna șă-și schimbe aspectul fizic așa că săa apucat de treabă.

”Am fost mereu o persoană fericită, dar nu mă simțeam bine în pielea mea. Foarte mulți oameni spuneau că sunt urâtă și asta m-a transformat într-o persoană tristă”, a declarat Celine.

Visul ei a devenit relaitate și acesta a costat 30.000 de lire sterline.

La 18 ani a început să strângă bani pentru operațiile estetice. Timpul a trecut și a reușit să/și îndeplinească visul. Odată cu schimbarea de look, femeia a căpătat mult mai multă încredere în ea. Au fost necesare doar 3 intervenții: mărire de sâni, o operație la nas, obraji și buze. Și/a schimbat aspectul la 180 de grade și a declarat:

”Am vrut să fiu din nou fericită, așa că mi-am schimbat look-ul și tot ce nu îmi plăcea la mine. Trăim în niște timpuri în care putem schimba ce nu ne place”.