Anamaria Vasile

Nadia Comăneci are o casă de vacanță de 2 milioane de dolari în America! Uite cum arată:

Nadia Comaneci mai are o casa de vacanta de 2 milioane de dolari in America! Fosta gimnasta a bagat o gramada de bani pentru palatul impozant din statiunea exclusivita in care locuieste! Uite cum arata:

Cea mai mare gimnasta din toate timpurile sta intr-o vila de 400.000 de dolari din localitatea Norman, aflata nu departe de Cleveland, capitala statului Ohio, dar Nadia Comaneci are o casa de vacanta de 2 milioane de dolari in statiunea Venice Beach, California.

Daca in casa in care locuieste cu Bart Conner si fiul Dylan, Nadia a investit pana intr-o jumatate de milion de dolari, in cea din Venice Beach, o statiune exclusivista de langa Los Angeles, a bagat mai multi bani. Asta pentru ca pretul mediu al unei case in localitate este, conform site-urile de imobiliare, de 2 milioane de dolari.

Fanii au observat ca Nadia Comaneci are o casa de vacanta din cateva fotografii postate de Sarbatori, familia „Zeitei de la Montreal” reunindu-se la Venice Beach pentru a petrece Craciunul si Anul Nou. Pe langa Nadia, Bart si Dylan, la Venice Beach a venit si Liliana Comaneci, fosta cumnata a Nadiei.

Nadia Comaneci locuieste, impreuna cu sotul sau Bart Conner si fiul sau Dylan, in oraselul Norman, nu departe de Cleveland, Ohio. Vila este evaluata la aproximativ 400.000 de dolari.

Propietatea nu este una de lux, dar se afla intr-un cartier select. Vila are fatada de caramida si a fost construita in 1992, suprafata totala fiind de 310 metri patrati. Are patru dormitoare si patru bai.