Anamaria Vasile

Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, de profesie journalist, trăiesc o iubire ca în filme

Pierce Brosnan și soția lui, Keely Shaye Smith, de profesie journalist, trăiesc o iubire ca în filme. Tocmai au aniversat 26 de ani de căsnicie, dar se pare că se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă stau declarațiile de iubire făcute de soția celebrului actor. A trăit o adevărată dramă în tinerețe. Soția și fiica lui au murit de cancer, și a privit neputincios cum această boală cumplită i-a luat două dintre cele mai dragi ființe. Însă, a avut curaj să iubească din nou și pare că și-a întâlnit sufletul pereche, pe jurnalista Keely Shaye Smith. Cei doi formează cel mai solid cuplu de la Hollywood, iar pe 4 august au sărbătorit 26 de ani de iubire.

„Aniversare fericită pentru singura mea iubire adevărată, Pierce Brosnan’, a scris Keely, alături de o imagine de la nunta celor doi.

„Aduci mereu soarele în viața mea’, a mai scris aceasta, la altă imagine cu celebrul actor.

Anul trecut, și actorul i-a făcut și el o frumoasă declarație de dragoste în care îi mulțumea petnru cei 25 de ani de iubire.

‘Mulțumesc pentru iubire, dragostea mea din ultimii 25 de ani și de acum înainte’, a scris el pe Instagram.

Prima soție a actorului a murit de cancer ovarian
Pierce Brosnan și Keely Shaye Smith au început să se întâlnească la începutul anilor 90, idar abia în august 2001 s-au căsătorit, după ce au devenit părinții unui băiețel. Anterior, Pierce fusese căsătorit cu Cassandra Harris, însă actrița a murit de cancer ovarian după 11 ani de căsnicie, în decembrie 1980.

Pentru actor, moartea soției sale a fost o traumă în sine. Keely a fost cea care l-a ajutat să se vindece. Keely Shaye Smith, femeia alaturi de care Brosnan a ales să-si petreacă viata, este jurnalistă, autoare și gazda de show-uri TV și l-a cucerit pe celebrul actor cu bunătatea ei.. Pierce a pornit la drum cu Keely foarte nesigur, neștiind dacă va mai putea să iubească vreodată. De atunci însă, călătoria celor doi durează, Pierce și Keely formând unul dintre cele mai bine sudate cupluri de la Hollywood.