Anamaria Vasile

Prietena mea își fotografia de fiecare dată aragazul când pleca de acasă, dar nu înțelegeam de ce. Când am aflat, am început să fac și eu la fel! De ce este important sa faceti asta: –>

Planificarea unei vacanțe necesită îndelungi pregătiri și aici nu ne referim doar la pregătirea bagajului de vacanță. Înainte de a ieși oficial pe ușă și de a intra în modul de vacanță, trebuie să faci câteva lucruri prin casă.

Trebuie să arunci gunoiul, să închizi toate veiozele și lustrele din casă, să închizi ușa etc. Acum e timpul să mai adaugi ceva pe lista ta de făcut înainte de a ieți pe ușă către concediul mult visat: să faci o poză aragazului, potrivit Unica.ro.

Pregătirile de vacanță de pe ultima sută de metri pot fi destul de stresante și este posibil să uiți câteva lucruri esențiale. Un truc simplu te poate ajuta să scapi de stresul de a uita plita sau cuptorul deschise.

Așa că fă o poză aragazului înainte să ieși pe ușă pentru a nu te trezi la 10.000 m altitudine în avion că nu-ți mai aduci aminte dacă ai închis sau nu aragazul.

Trucul nu e eficient doar pentru aragaz, poți face poze oricărui obiect electrocasnic din casă, poți face o poză chiar ușii de la intrare sau a geamurilor închise.