Anamaria Vasile

Ramona are 30 de ani, e teribil de frumoasă, și când a văzut-o Lorenzo, italianul nu a avut scăpare. Ea tocmai revenise din Japonia, lucrurile s-au încins și urma nunta. Când a ajuns la Roman, Lorenzo s-a dus direct la soacră. Surpriză mare!

Update: Bărbatul susține că i-a trimis Ramonei, direct sau prin intermediul mamei fetei, aproximativ 100.000 de euro. Concret, bărbatul a trimis bani de 281 de ori, sumele exacte fiind de 64.753 de dolari şi 31.370 de euro.

Știrea înițială. Lorenzo Fagnoni, un italian în vârstă de 68 de ani, a fost înşelat cu 100.000 de euro, vreme de nouă ani, de o tânără blondă din Roman, mai tânără cu aproape 30 de ani.

Italianul s-a întâlnit pentru prima dată cu Ramona, tânăra de care s-a îndrăgostit iremediabil, în anul 2007, într-un restaurant din oraşul Roman, scrie publicația Roman24.ro.

“Am cunoscut-o pe Ramona, în februarie 2007, la Restaurantul Lebăda din orașul Roman, unde am servit masa, alături de niște prieteni. Am aflat atunci că, la acel moment, ea nu avea loc de muncă, deoarece numai ce revenise din Japonia, unde mi-a spus că ar fi lucrat într-un restaurant. Pe parcurs am aflat că, de fapt, ea lucrase într-un club de noapte”, a declarat italianul.