Anamaria Vasile

Sandra Izbașa a trecut la cariera de manechin! Pictorial de senzație cu cea mai frumoasă gimnastă a României

Sandra Izbașa a trecut la cariera de manechin! Cea mai frumoasă gimnastă a României a fost recent protagonista unui pictorial de senzație.

După ce a cochetat cu actoria și a urmat cursuri în domeniu, Sandra Izbașa a trecut la domeniul modellingului. Postura de manechin îi vine mănușă și atitudinea pe care o are atunci când pozează i-ar oferi oricând un avantaj în fața altor modele de renume. Trupul său fără cusur este, de asemenea, un avantaj major, de care gimnasta știe să profite cu brio.

Sandra Izbașa a trecut la cariera de manechin!
Recent, Izbașa a fost protagonista unui pictorial de modă, iar fanii s-au arătat cuceriți de aceste ipostaze cu frumoasa sportivă. La 29 de ani, Sandra are grijă să facă sport și să aibă un stil de viață sănătos, iar rezultatele se văd de la o poștă.

„De fiecare dată când simt nevoie îmi place să fiu fotografiată. Nu contează că sunt pe stradă, în parc, în restaurant sau acasă. Îmi place să transmit oamenilor starea mea de bine! Sunt mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă traficul din București ne scoate fire albe tuturor! De fiecare dată îmi place să le arăt tuturor prietenilor virtuali cele mai noi apariții vestimentare în domeniu. Fie că port o rochiță abia apărută pe piață, un hanorac cu un mesaj special, sau o geacă mai ciudată. Sunt o fire superactivită și îmi place să mă simt bine! Deci, dacă mă prindeți prin oraș, opriți-mă și facem o poză împreună!”, a spus Sandra pentru Libertatea.