Anamaria Vasile

Scandalul ia amploare! Selly îl desființează pe CTP după ce ziaristul îl făcuse praf zilele trecute

Declarațiile acide ale lui Cristian Tudor Popescu privind accidentul rutier produs de Selly nu au rămas fără ecou! Cunoscutul vlogger a pus pe foaie câteva versuri și s-a pus repede pe treabă împreună cu trupa sa 5Gang. Clipul va deveni viral în scurt timp, mai ales că, deja peste 1 milion de oameni l-au urmărit. Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Selly și-a șifonat Mercedes-ul CLS pe care a plătit 70.000 €.

Reacția lui Selly după ce CTP l-a făcut praf când a aflat că și-a lovit bolidul de 70.000 €
Suspansul a luat sfârșit! Carismaticul vlogger a lansat împreună cu ai lui colegi de la 5Gang o piesă-manifest, care se numește “Hocus Pocus”. Videoclipul melodiei începe cu știrea că Selly și-a lovit Mercedes-ul CLS apărut anul acesta și continuă cu declarațiile tranșante făcute de celebrul ziarist. După înregistrarea afirmațiile lui CTP încep versurile lui Selly, care sunt o reacţie la ce a spus gazetarul: “Hocus pocus, apar banii/Cinci stele, ca sultanii/Bag un story, easy money/Sunt «preafericit» ca Dani”.

În videoclipul piesei apar şi câteva titluri din ziare cu Selly, iar versurile cântate sunt: “Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro/Vorbesc în Forbes numere, am numerar, yo” și “Haterii, zât, lasă-i sa plece/Nu au decât să mă judece/Nu îi ascult, fiecare alege/Ce le dau eu se subînţelege/Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec” sunt alte versuri ale melodiei “Hocus Pocus” a trupei 5Gang.