Anamaria Vasile

Se întâmplă o dată la 48 de milioane de nașteri! Ea e fetița care a impresionat medicii din toate colțurile lumii. Așa ceva nu s-au mai văzut, voiau să scape de ea, dar acum plâng de mândrie! E cel mai rar copil din lume. Uite de ce

Un copil este un miracol in sine, insa unii copii sunt mult mai miraculosi, veti vedea in continuare de ce spunem asta. Nasterea lui Lucy Marie Perkins reprezinta un eveniment cu totul si cu totul spectaculos fiindca asa ceva se intampla o data la 48 de milioane de nasteri! Caitlin si Tom Perkins, doi tineri din Dirrranbandi, Queensland, ambii nascuti pe 16 august 1986 au devenit parinti pentru prima oara pe…16 august 2016, adica 30 de ani mai tarziu. Astfel, cei trei membri ai familie isi vor sarbatori zilele de nastere in aceeasi zi.

Insa si parintii acestui copil atat de special sunt la randul lor un caz rar: sunt nascuti amandoi in acelasi an si in aceeasi zi, pe 16 august 1986, la numai 50 de minute diferenta. Cand s-au cunoscut au fost surprinsi de coincidenta, au descoperit ca au foarte multe lucruri in comun si s-au indragostit nebuneste.

Anul trecut ei s-au casatorit, si desi planuisera sa mai astepte, femeia a ramas insarcinata. Chiar daca nu se considerau pregatiti pentru un copil, teama ca nu vor mai putea avea copii in viitor i-a facut sa pastreze sarcina.

Si bine au facut, asa cum li se va demonstra mai tarziu. Potrivit calculelor medicilor, micuta trebuia sa se nasca abia saptamana viitoare, insa, in mod cu totul surprinzator, ea a vrut sa vina pe lume mai devreme, chiar in ziua de 16 august, zi in care parintii ei au implinit 30 de ani.

Chiar si medicul care a asistat la nastere a fost impresionat de povestea celor trei si a publicat pe contul personal de socializare o imagine cu familia fericita: „Cat de incredibil este ca cei trei au acum aceeasi zi de nastere. Si ce familie frumoasa formeaza.”, a scris medicul in dreptul imaginii in care apar cei trei.

Caitlin si Tom Perkins se bucura din tot sufletul de momentele petrecute alaturi de fetita lor care s-a nascut perfect sanatoasa, la 39 de saptamani, avand o greutate de 3, 3 kilograme.