Anamaria Vasile

Semnele care îți arată că ești o femeie inteligentă

Vreți să fiți lăudate, doamnelor? Atunci trebuie să fiți, mai presus de toate, inteligente. Iată ce calități trebuie să aveți pentru a fi astfel privite.

Sunteți sincere cu voi și niciodată dependente de bărbați

Sigur că fiecare femeie își dorește un bărbat în viața ei, însă o femeie inteligentă nu e niciodată obsedată de bărbați și nici dependentă. Și asta pentru că se respectă pe sine și, mai mult decât atât, este sinceră cu ea însăși.

Pe de altă parte, indiferent ce probleme ar avea, o femeie inteligentă nu face niciodată drame atunci când își exprimă sentimentele. Sigur că poate fi tristă, poate plânge, însă nu face circ cu propria durere.

De asemenea, o femeie inteligentă e cea lângă care ușor să trăiești, pentru că poți împărtăși cu ea bucuria sau tristețea. Chiar dacă nu e pe placul tuturor, o femeie inteligentă știe asta și nu se lasă purtată de val.

Chiar dacă nu e deloc încăpățânată, o femeie inteligentă e mereu principială și știe să ierte pentru că știe că oricine poate greși. Nu în ultimul rând, o femeie inteligentă trăiește în prezent și mai ales în armonie cu ea însăși. Și, mai presus de toate, rămâne femeie.