Anamaria Vasile

TEST ONLINE. Cele 6 lucruri pe care le afli despre tine urmarind niste imagini

TEST ONLINE. Imaginile de mai jos vor dezvalui o serie de lucruri interesante. Vei afla cel putin 6 chestii necunoscute despre tine la fiecare imagine pe care trebuie sa o analizezi.

In general, testele oftalmologice nu dezvaluie doar daca ai o vedere buna sau proasta. Psihologii au analizat anumite imagini si ceea ce vad persoanele prima oara, indiferent daca vad bine sau au probleme oculare.

Conform analizelor facute de cercetatori, anumite imagini cu numere integrate dezvaluie lucruri despre sanatatea noastra, cat si despre personalitate, scrie site-ul entremujeres.clarin.com.

Poti afla cu acest test scurt daca ai o vedere buna si mai ales daca esti o persoana sociabila, introvertita si ascunzi anumite lucruri fata de ceilalti.

Analizeaza fiecare imagine de mai jos si verifica raspunsurile. Sa inceapa cea mai inedita testare!

IMAGINEA NUMARUL 1

Daca vezi 42, ai o vedere normala si esti destul de receptiv la tot ce se intampla in jurul tau;
Daca vezi doar cifra 2, ai o sensibilitate crescuta la culoarea rosie si trebuie sa folosesti sau sa te inconjori de culori cat mai deschise;
Daca vezi doar cifra 4, suferi de deuteranopie, adica esti pe jumatate daltonist. Ai sensibilitate crescuta la culoarea verde. Despre daltonisti se spune ca sunt persoane vizionare, introvertite si extrem de sensibile. Se pare ca proasta distingere a culorilor are un impact emotional foarte mare asupra persoanelor, spun oamenii de stiinta.

IMAGINEA NUMARUL 2


Daca vezi numarul 73, ai o vedere normala;
Daca nu reusesti sa vezi nicio cifra, esti daltonist.

IMAGINEA NUMARUL 3

Daca vezi numarul 74, ai o vedere perfect normala;
Daca vezi doar numarul 21, suferi de protanopie (sensibilitate la culoarea rosie);
Daca nu vezi niciun numar, esti daltonist.

IMAGINEA NUMARUL 4

Daca vezi numarul 26, ai o vedere normala;
Daca vezi doar 6, ai sensibilitate la culoarea rosie;
Daca, in schimb, vezi doar 2, psihologii spun ca esti o persoana incapatanata care sfideaza legile si rigorile acceptate de societate.

IMAGINEA NUMARUL 5

Daca vezi cifra 5, ai o vedere normala, iar daca vezi cifra 2, esti daltonist;
Daca nu vezi niciun numar, esti o persoana lipsita de imaginatie si extrem de capoasa.

IMAGINEA NUMARUL 6

Poate ca aceasta este cea mai simpla imagine de analizat, nu-i asa? Daca nu vezi numarul 12, inseamna ca iti place sa minti ca sa o faci pe interesantul. Toata lumea, chiar si daltonistii, reusesc sa vada acest numar.