Anamaria Vasile

Testul care îți arată ceea ce nu bănuiești despre personalitatea ta

Fiecare alegere pe care o facem în viaţa de zi cu zi, nu doar că ne influenţează viitorul, dar ne descrie şi personalitatea. Faptul că avem o anumită culoare preferată, faptul că alegem un anumit animal de companie sau ascultăm un anume gen de muzică, oferă informaţii importante despre cine suntem cu adevărat şi, totodată, ne ajută să ne înţelegem mai bine pe noi înşine.

Priveşte imaginea de mai jos şi alege cea mai proastă persoană din fotografie! Nu te gândi de două ori!

Iată ce spune alegerea ta despre tine:

Dacă ai ales persoana nr. 1: Eşti genul care renunţă des şi nu are curaj să lupte pentru idealurile sale. Cu toate că eşti onestă şi ai un suflet bun, faptul că nu te impui niciodată ţi-ar putea aduce doar dezavantaje în viitor.
Accepţi ceea ce ţi se oferă şi încerci să aplanezi conflictele şi să trăieşti în linişte şi pace.

Dacă ai optat pentru persoana nr. 2: Eşti o persoană bună şi blândă, dar ai tendinţa de a lua decizii grăbite. În majoritatea cazurilor, nu-ţi acorzi suficient timp de gândire şi analizare şi nu priveşti situaţia în ansamblu. Rezultatul? Faci multe greşeli pe care, cu siguranţă, le-ai fi putut evita dacă nu te-ai fi pripit. Pe de altă parte, alegerea ta traduce şi un oarecare grad de încăpăţânare, defect pe care ar fi bine să încerci să-l corectezi.

Dacă persoana nr. 3 este opţiunea ta: Eşti genul care nu renunţa cu uşurinţă şi preferi să stai implicată într-o situaţie până la capăt, chiar dacă acea situaţie nu are perspective promiţătoare şi nici nu te favorizează din suficiente puncte de vedere. Firea ta statornică, însă, uneori te poate dezavantaja şi te poate împiedica să evoluezi. Lupţi până la capăt. Cauţi să găseşti soluţii şi strategii ajutătoare, motiv pentru care ai putea excela într-o funcţie de conducere.

Dacă alegerea ta este persoana cu nr. 4: Eşti o fire rebelă şi fără prea multe prejudecăţi, însă, câteodată, ai tendinţa de a fi propriul tău inamic şi de a-ţi face singură rău, doar din dorinţa de a le demonstra ceva celor din jurul tău. Ai o gândire logică, însă, dacă eşti întărâtata, poţi deveni complet iraţională. Da, eşti o luptătoare înnăscută, o revoluţionară nativă, dar ai grijă să nu te împuşti singură.