Anamaria Vasile

Toată lumea credea că e singură și nu are pe nimeni, dar.. surpriză! Neti Sandu a recunoscut azi tot! Și-a prezentat familia SECRETĂ în direct la TV

Nu mai este un secret pentru nimeni că Neti Sandu a ales să nu se mai căsătorească după mariajul eșuat. Și… deși nu a avut noroc la capitolul dragoste, vedeta care prezintă horoscopul de peste 20 de ani la Pro TV se consideră o persoană norocoasă pentru superba familie pe care o are. Astăzi, ea a venit însoțită de câteva dintre rudele “secrete” într-unul dintre platourile trustului de televiziune unde lucrează.

Familia “secretă” a lui Neti Sandu, în platoul emisiunii “Vorbește Lumea”
Neti Sandu a acceptat provocarea de a apărea la “Vorbește Lumea” împreună cu două dintre nepoatele sale, dar și cu doi strănepoți. Aceștia din urmă se numesc Darius și Alexia Căruțașu și au 10, respectiv 16 ani. Prezentatoarea de la Pro TV o soră mai mare, care se numește Mari Kapelovies.

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Andreea Căruțașu este o altă nepoată de-ale lui Neti Sandu. Bruneta și familia sa locuiesc în Turcia, iar ea vine o dată pe lună în București, unde deține un club de baschet. De altfel… baschetul și voleiul sunt sporturile preferate în familia îndrăgitei vedete de la Pro TV.

“O luăm peste tot, la meciuri… Și la camp a fost. În fiecare vară avem un camp și mergem împreună acolo. Suntem cea mai tare echipă! Păi, trebuie să înțelegi că familia e împărțită în două: eu, cu Darius și cu soțul meu și cu mama am făcut baschet. Singurul care e încă în activitate e tânărul (n.r.: arată spre Darius). Iar cealaltă jumătate: Alice, cu tata și cu Alexia, volei. (…).Suntem o familie unită”, a declarat Andreea Căruțașu în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”.

Strănepoata lui Neti Sandu, sportivă de performanță în Turcia
La 10 ani, Darius Căruțașu joacă baschet la o echipă cunoscută din Istanbul, iar sora lui, Alexia Căruțașu, este cu șase ani mai mare și este cunoscută pentru performanțele în volei. Deși are 16 ani, adolescenta are o înălțime de 1.90 m și este foarte frumoasă.

“Am 16 ani și 1,90 m (…). Fac volei de performanță, joc în Sultan League – cea mai mare ligă din Turcia – și suntem o echipă foarte bună acolo. Jucăm foarte bine și chiar mă înțeleg foarte bine cu fetele. Nu, nu, sunt singura româncă chiar din ligă! Și cea mai mică. E al doilea an în care joc aici, anul trecut am fost la (…), dar anul acesta am fost împrumutată la altă echipă. Mi-e dor de familia și prietenii din România, chiar și de țară! Am venit aici cu mare plăcere, acum, în vacanța aceasta mică și chiar aș vrea să stau mai mult,dar nu se poate.

Când eram mică, mergeam la meciurile lui tataie și nu voiam să joc. Dar, după, a început să îmi placă. (…). m-au văzut mai mulți antrenori și atunci m-au luat la întrebări și… prin foarte multă muncă am reușit să ajung unde sunt. Sunt în campionatul cu cele mai bune jucîtoare din lume”, a dezvăluit Alexia Căruțașu, strănepoata lui Neti Sandu.

Neti Sandu prezintă horoscopul de mulți ani la Pro TV
Neti Sandu a împlinit 61 de ani pe 25 noiembrie. Înainte să prezinte horoscopul în cadrul ştirilor matinale de la Pro TV, Neti Sandu a realizat la Pro FM emisiunea “Prieteni Pro FM, salut!”, tot atunci a trăit și o frumoasă poveste de dragoste.

Frumoasa prezentatoare a vorbit la un moment dat despre legătura dintre viața profesională și cea personală.

“De câte ori funcţionează dimensiunea de popularitate în carieră, atunci rămâne valabil succesul doar în această zonă, dar se estompează şi chiar dispare în planul sentimental, care intră în vibraţie. Un plan îl exclude pe celălalt. Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici. Nu că n-aş putea sau n-aş fi în stare dar viaţa mi s-a organizat în aşa fel încât e foarte greu să mai înglobez şi o relaţie sau o căsnicie, să zicem, şi să pot ţine pasul cu amândouă”, a declarat Neti Sandu într-un interviu mai vechi.