Anamaria Vasile

Un bărbat a jefuit o bancă îmbrăcat într-o rochie mov. I-au dat toți banii din seif când au citit biletul pe care îl ținea în mână… Ce scria acolo:

Poveste neobișnuită într-o bancă, după ce un bărbat a intrat îmbrăcat într-o rochie mov. I-au dat toți banii din seif când au citit biletul.

Bărbatul, care purta și o eșarfă albă pe față, i-a arătat funcționarei de la ghișeu un bilet pe care scria că are o armă și o bombă în geanta.

Angajații s-au grăbit să-i golească seiful și să-i pună tot cash-ul într-o sacoșă. Bărbatul a ieșit apoi din instituție uitând de geanta în care spunea că are bomba.

Jaful a avut loc într-o instituție de credit din State College, Pennsylvania, potrivit Daily Mail. Poliția nu a făcut publică suma furată din bancă.

CITEȘTE ȘI: Medicii i-au mai dat 48 de ore de viață, însă el s-a vindecat COMPLET de cancer! Care este secretul acestui copil de 3 ani! Chiar și doctorii sunt șocați

Medicii i-au mai dat 48 de ore de viaţă, însă el s-a vindecat complet de cancer. Care e secretul.

Landon Riddle este doar un copil, însă a fost deja diagnosticat cu leucemie cu şanse de supravieţuire foarte mici.
Masă sa, Sierra Riddle, explică prin ce a trecut: „Întreg pieptul îi era plin de tumori de la leucemie şi nu putea să respire. Au început să-l ducă la chimioterapie, însă ne-au spus că nu va suprevieţui”.

După două luni de chimioterapie, micuţul Landon şi-a pierdut poftă de mâncare şi a început să vomite de 50 de ori pe zi, epuizându-şi organismul.

Când medicii şi-au pierdut orice speranţa, cineva i-a sugerat mamei sale uleiul de canabis ca tratament.

Familia s-a mutat în Colorado, un stat care a aprobat acest tratament pentru cancer. În doar câteva zile, Landon nu a mai vomitat şi a început să mănânce din nou. Se simţea din ce în ce mai bine. În momentul de faţă, băieţelul nu mai are nevoie de chimioterapie.