Anamaria Vasile

Un bebeluş s-a născut la 25 de săptămâni şi a fost pus la incubator într-o pungă! Acum a fost externat din spital. Cum arată copilul

Lennox Moles s-a născut prematur, la 25 de săptămâni, iar medicii au decis să-l pună la incubator, într-o pungă pentru a-i recrea mediul din burta mamei şi a-l ajuta să se dezvolte. Micuţul a reuşit să ia în greutate 800 de grame, iar medicii l-au trimis acasă la părinţii şi fraţii lui.

Lennox Moles este un adevărat luptător din prima clipă a vieţii lui. Bebeluşul s-a grăbit săvină pe lume, aşa că mama lui a ajuns la spital în săptămâna 25 de sarcină şi i-a dat naştere.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a-l menţine în viaţă, aşa că au decis să-l pună la incubator, într-o pungă de plastic pentru a-i recrea mediul din burta mamei sale şi a-l ajuta să se dezvolte normal. După 111 zile petrecute la incubator, nou-născutul a luat în greutate 800 de grame şi a fost externat.

Părinţii au mers marţi şi l-au luat pe Lennox acasă şi l-au prezentat fraţilor lui.

„Cea mai frumosă zi din toată viaţa. Îl ducem acasă pe Lenn acasă”, le-a spus Lilly Munro, soţia jucătorului de fotbal australian Brodie Moles.

Când a venit pe lume, Lennox cântărea 800 de grame. La externare, copilul a luat în greutate ajungând la 3,5 kg, potrivit dailymail.co.uk.