Anamaria Vasile

Vila din Petroșani a Nicoletei Guță a ajuns un imens parc auto! A umplut curtea casei cu mașinile pe care le vine! Doamne, uite câte sunt

Ionica, partenerul de viata al Nicoletei Guta, este dealer de masini la mana a doua.

Nicoleta Guta a anuntat acum aproape o luna ca s-a maritat cu Ionica, iubitul ei, cu care forma un cuplu din aceasta primavara. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Gabriel, fiul Nicoletei, acesta cumparand o masina de la Ionica, care este dealer de autoturisme la mana a doua.


Dupa ce s-a insurat cu Nicoleta, Ionica s-a mutat de la Zarnesti, orasul in care locuia, la Petrosani, in uriasa vila ridicata de Nicolae Guta, socrul sau. Cum prin mana sa trec multe masini, Ionica s-a trezit ca nu are unde sa le tina, astfel ca a fost nevoit sa apeleze la o solutie de urgenta.

Cum curtea vilei Nicoletei este incapatoare, el a parcat acolo masinile pe care le-a scos la vanzare, in fotografiile cu acestea putandu-se observa si parti din vila Nicoletei.

Ionica este al doilea sot al manelistei. Aceasta s-a despartit acum trei ani de Andrei Caldarar, barbatul caruia i-a daruit doi copii.