Anamaria Vasile

Zodiile care dau lovitura în luna noiembrie, pe toate planurile

Ce anunță astrele pentru luna noiembrie.

Luna noiembrie vine cu mari surprize pentru trei zodii. Iată care sunt zodiile cărora le merge excelent pe toate planurile:

După o lună destul de anevoioasă, soarele începe să răsară pe strada nativilor zodiei Rac. Acestor nativi încep să li se deschidă uși care până acum au rămas închise. Toate relațiile create și dezvoltate în luna noiembrie au mari șanse să se concretizeze în parteneriate durabile, iar dacă e vorba despre relații amoroase, atunci nativii zodiei Rac pot ajunge la căsătorie cu persoanele pe care le cunosc în această lună.

Luna nouă din luna noiembrie îi ajută pe nativii zodiei Rac să cunoască persoane noi și interesante, să încheie proiecte sau să își găsească o slujbă la care visează de mult timp. Trebuie doar să aibă puțină răbdare și încredere.

Zodia Vărsător, sfătuită să nu irosească banii
A doua zodie care se bucură de o lună noiembrie excelentă este zodia Capricorn. Odată cu mutarea lui Venus în zodia Capricorn încă de la începutul lunii, relațiile cu ceilalți devin mai puternice și mai ușor de construit. Armonia din familie și de la locul de muncă devin posibile pentru nativii zodiei Capricorn care în fiecare zi aspiră la aceste lucruri.

Spre finalul lunii, nativii zodiei Capricorn pot primi vești excelente de bani sau chiar de o promovare la locul de muncă.

Cea de-a treia zodie care va străluci în luna noiembrie este zodia Vărsător. Ultimele luni nu au fost deloc bune pentru nativii acesteo zodii, însă norocul pare să se schimbe pentru acești nativi, odată cu Luna plină. Se schimbă totul din punct de vedere financiar pentru nativii zodiei Vărsător, care fie primesc un nou loc de muncă, fie primesc un bonus substanțial la salariu. Oricum ar fi, luna noiembrie se va încheia pe plus din punct de vedere financiar, însă ar fi bine să nu irosească acești bani și să îi economisească pentru perioada următoare.