Anamaria Vasile

Zodiile ocrotite de Cel de Sus in 2020. Doar patru-s norocoase. Vor avea un an fabulos

Pentru patru zodii, anul 2020 vine cu vesti neasteptate. Isi vor schimba vietile radical si vor avea succes pe toate planurile. Leii culeg roadele muncii lor si se imbogatesc, in timp ce Capricornii se vor bucura de linistea si iubirea dupa care tanjeau.

Iata care sunt zodiile norocoase in 2020. Sunt patru la numar! Esti printre ele?

LEU. Un an adorabil! Iata pe scurt cum va fi 2020 pentru regele zodiacului. Financiar, va fi un an in care banii vin si tot vin. Nu sunt bani castigati usor, veti munci pentru ei, dar eforturile vor fi rasplatite, spre deosebire de anii trecuti, in care parca vi s-au scurs printre degete. La capitolul sanatate, astrele recomanda mai multa odihna si eliminarea stresului, in a doua jumatate a anului.

SAGETATOR. Nativii din Sagetator vor face multe schimbari in anul ce vine; unele impuse de factori externi, altele chiar de ei. Veti indeparta din viata “balastul” – oamenii toxici, activitatile inutile, viciile. Financiar, sagetatorilor le va merge mai bine ca pana acum, dar nu sunt castiguri neasteptate, ci sunt recompense venite din munca anilor trecuti.

CAPRICORN. Capricornii se vor preocupa foarte mult de pacea interioara. Spiritualitatea voastra e tot mai pronuntata. Viata de familie – inclusiv cea sentimentala – va fi infloritoare. Atentie insa ca pot avea loc discutii pornite de la bani. In primele trei luni ale lui 2020, capricornii vor fi foarte ocupati – si nemultumiti – la serviciu. Apoi, situatia se mai limpezeste.

PESTI. Nativii din pesti vor avea succes profesional si un an destul de linistit. Castigurile banesti nu vor lipsi in 2020 si e posibil sa va doriti o investitie mai mare, gen schimbarea masinii. Veti reusi. Este un an in care aproape tot ce va propuneti – in mod realist – va iese. Totusi, in domeniul financiar, aveti grija ca, desi va intra multi bani, aveti tendinta de a cheltui nechibzuit. Economisiti cat de mult posibil.