Anamaria Vasile

10 tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația

1. Lacrima

O lacrimă sub ochiul drept înseamnă adesea că proprietarul a comis o cr1mă sau a încercat. Mulți oameni obțin acest tatuaj în cazul în care un iubit face închisoare . Acest tatuaj iti poate face probleme doar în cazul în care l-ai facut pentru distracție, deoarece în lumea criminalilor, oamenii cred că trebuie să „câștigi” fiecare tatuaj.

2. Buddha

O imagine a oricărui dumnezeu pe corp este blasfemie, de aceea turiștii cu aceste tatuaje ajung adesea la departamentele de poliție atunci când călătoresc în țările budiste.

3. Yakuza

În Japonia, numai persoanele care fac parte din Yakuza au dreptul să aibă astfel de tatuaje. Aceasta este cea mai puternică și sângeroasă bandă din țară. Deci oricine altcineva care are acest tip de tatuaj și nu este Yakuza va întâmpina, cel mai probabil, probleme.

4. Trifoi

Oamenii isi fac adesea un tatuaj pentru noroc, dar dacă va faceti din greșeală un tatuaj cu 3 frunze în loc de 4, acest lucru va însemna că sunteți o parte a unei bande irlandeze . Deci, dacă un membru al acestei bande vede o persoană cu acest tatuaj și își dă seama că nu fac parte din bandă, ei vor avea probleme mari.

5. Sârmă ghimpată

În lumea cr1melor organizate, un tatuaj din sârmă ghimpată înseamnă că o persoană a fost condamnată . Fiecare nod pe fir este un an în închisoare. De aceea, atunci când un cetățean care respectă legea isi face acest tatuaj, ex-condamnații îl pot considera drept o ofensă sau chiar o glumă. Acest lucru ar putea face viața proprietarului tatuajului mult mai grea.

6. Prădătorii

Oamenii obișnuiți asociază un prădător rănit cu o persoană curajoasă și puternică. Dar , oamenii care au această imagine pe corpul lor spun practic că au o înclinație spre violență și sunt gata să comită ceva violent și să nu-i para rău. Deci, dacă aveți acest tip de tatuaj, puteți avea probleme serioase, deoarece trebuie să meritați dreptul de a avea acest tatuaj.

7. Inele pe degete

Inelele de pe degete sunt cel mai rapid și mai ușor mod de a spune dacă proprietarul a fost condamnat și a fost o persoană respectată în închisoare. Fiecare inel arată puterea autorității și experiența lor. Deci, dacă un ex-condamnat vede aceste tatuaje făcute din distracție, probabil că nu ii va plăcea, deoarece le ofensează principiile lor.

8. Crucea pe piept

Un tatuaj cu o cruce mare este foarte periculos în Rusia. Acesta este tatuajul pe care il primesc cei mai periculosi oameni din Rusia. Este foarte riscant ca acest tatuaj să fie facut din distractie.

9. Panza de paianjen

Un păianjen este un fel de autobiografie printre oamenii condamnați. Aceasta înseamnă că au fost convinși de mult timp și că au luptat împotriva dependenței de dr0guri. Un astfel de tatuaj reprezintă un an dificil din viața cuiva. Acesta este modul în care infractorii isi recunosc „poporul ” și au o reacție foarte negativă la persoanele care obțin aceste tatuaje doar pentru că le plac.

10. Coroana cu 5 puncte

În SUA, cele 5 puncte ale coroanei sunt simbolul bandei latine a Kings . Sunt una dintre cele mai mari bande hispanice atât în ​​interiorul, cât și în afara închisorii.